Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

AlecoAir D23 CLASSY cu filtru Hepa Carbon si functie de ionizare

Daca vreti sa scapati de umiditatea excesiva din camera sau chiar intregul apartament, una din modalitati este cumpararea unui dezumidificator electric. Evident, oferta este foarte mare, si deobicei oamenii nu stiu ce sa aleaga. Daca pe langa reducerea umiditatii doriti ca aerul sa fie si filtrat, ba mai mult si ionizat (pentru a scapa de mirosuri), oferta se restrange destul de mult. Alecoair are un aparat denumit AlecoAir D23 CLASSY, care pe langa dezumidifarea aerului, o va si fltra prin doua filtre, dintr-e care una este de tip Hepa Carbon, dar o si ionizeaza, pentru a avea un aer proapat! Acest aparat reduce eficient umiditatea in incaperi de pana la 55 de mp.

 

Citeste descreierea completa

AlecoAir D16 Purify pentru incaperi de pana la 30 m2

Modelul D16 al celor de la AlecoAir, face parte din seria Purify (care au si un filtru Hepa), alaturi de cele doua modele numite D14, respectiv D22. Daca doriti un dezumidificator casnic, intr-o incapere de maxim 30 de m2, sau unul mult mai mic, chiar daca exista modelul mai mic, recomandat pentru incaperi de pana la 20 de mp, deoarece pretul difera doar cu 100 de lei, recomand AlecoAir D16 Purify, deoarece acesta va reusi sa reduca umiditatea din incapere mult mai repede, si costul la energia electrica tot acolo va fi. Deci nu intodeauna merita un model mic, care consuma mai putin.

Citeste descreierea completa

AlecoAir D12 Junior

Dezumidificatorul AlecoAir D12 Junior este unul din cele mai noi modele (aparut in 2020), fiind un aparat care este recomandat pentru incaperi de maxim 18 mp, insa inainte de a intra mai mult in specificatiile thnice al acestuia, trebuie amintit inca la inceput faptul ca acest aparat, cand atinge nivelul de umiditate setata, nu opreste ventilatorul. Acest aspect poate fi un impediment pentru multi care doresc un aparat care sa reduca umiditatea din camera.

Citeste descreierea completa

AlecoAir D22 PURIFY pentru incaperi mari

Daca aveti probleme de umiditate intr-o camera, living mare, sau de ce nu un birou, una din modalitatile de a reduce umiditatea este achizitionarea unui dezumidificator electric cu compresor. Greseala cea mai mare pe care o fac de cele mai multe ori cei care cumpara un astfel de aparat, este alegerea gresita a modelului care sa corespunda dimensiunii camerei unde o sa-l foloseasca. Intodeauna tineti cont de ce recomanda producatorul legat de marimea camerei pentru care este recomandat!
Daca aveti o incapere de aproximativ 35-45 de mp, atunci va trebuie un aparat cu capacitati mari, cum este si AlecoAir D22 PURIFY. Acesta nu numai ca va reusi sa reduca umiditatea, dar in acelasi timp va filtra aerul printr-un filtru Hepa. Modelul face parte din seria Purify al celor de la Alecoair, fiind si cel mai mare din acesta gama.

 

Citeste descreierea completa

AlecoAir D14 PURIFY cu filtru Hepa

Daca ai probleme de umidititate in camera, si vrei sa scapi de ea, una din modalitati este achizitia unui dezumidificator electric. Din fericire pe piata din Romania oferta este una bogata, si ai de unde alege. Cei de la Alecoair (poate cel mai redenumit in acest domeniu) are o gama de dezumidificatoare care pe langa faptul ca reduce umiditatea din aer, o si filtreaza printr-un filtru Hepa.
Aceasta gama se poate distinge usor de celelate modele Alecoair, deoarece au la sfarsitul numelui PURIFY.
Modelul D14 PURIFY este cel mai mic din aceasta gama, fiind recomandat pentru spatii de pana la 15-20 m2.

Citeste descreierea completa

AlecoAir D12 Eco cu filtru Cold Catalyst

Alecoair, o firma romaneasca, care are peste 10 ani de functionare, este printre cele mai redenumite cand vine vorba de dezumidificatoare casnice si industriale. Nu de mult timp insa a venit cu prorpiul brand de dezumidificatoare casnice, si deoarece raportul pret calitate este una foarte buna, vanzarile merg bine 🙂 Chiar daca est specificat ca si produs in Romania, aici am dubii, deoarece pe site-urile din china poti cumpara acelasi modele, cu diferite nume.
Trecand la modelele care le gasim pe alecoair.ro, una cu siguranta iti va sari la ochi, asta ca si design. Este vorba despre modelul AlecoAir D12 Eco.

Citeste descreierea completa