Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

AlecoAir D23 CLASSY cu filtru Hepa Carbon si functie de ionizare

AlecoAir D23 CLASSY cu filtru Hepa Carbon si functie de ionizare
4.1 ([din]) 13 vot[uri]

Daca vreti sa scapati de umiditatea excesiva din camera sau chiar intregul apartament, una din modalitati este cumpararea unui dezumidificator electric. Evident, oferta este foarte mare, si deobicei oamenii nu stiu ce sa aleaga. Daca pe langa reducerea umiditatii doriti ca aerul sa fie si filtrat, ba mai mult si ionizat (pentru a scapa de mirosuri), oferta se restrange destul de mult. Alecoair are un aparat denumit AlecoAir D23 CLASSY, care pe langa dezumidifarea aerului, o va si fltra prin doua filtre, dintr-e care una este de tip Hepa Carbon, dar o si ionizeaza, pentru a avea un aer proapat! Acest aparat reduce eficient umiditatea in incaperi de pana la 55 de mp.

 

 

FOARTE MULTE REVIEW-URI GASITI AICI

 

Principalele caracteristici tehnice al dezumidificatorului AlecoAir D23 CLASSY :

– asa cum se regaseste si in numele produsului, vorbim de o capacitate maxima de dezumidificare de 23 litri in 24 de ore (la 30°C, 80%Rh). Capacitatea de dezumidificare trebuie calculat la aceste valori, deci in conditii mai umane, valoare scade considerabil, insa acest aspect este valabil la orice model de la orice producator.
– chiar daca capacitatea de dezumidificare este unul foarte mare, consumul energetic in comparatie cu alte modele este destul de mic, de 240w/h
debitul de aer reciculat este de 180 mc/h in programul de uscare rufe, si care scade la programele de noapte, sau program manual.
– daca v-ati speriat de nivelul sonor ridicat de 44 dB, acesta este doar in modul de uscare rufe, insa in modul de noapte este de doar 38 de dB, iar in modul normal de 41 dB. Aceste valori sunt acceptabile, iar pentru cei care nu au probleme cu zgomotul noapte, o pot folosi si in timp ce dorm.
– AlecoAir D23 CLASSY vine echipat cu un filtru Hepa Carbon, cea ce inseamna ca filtrul Hepa va retine pna la 95% particulele de peste 0,3 microni (particulele de praf, polen, par, acarieni), iar filtrul de Carbon neutralizeaza mirosurile neplacute si substantele nocive. Daca doriti o filtrare si mai buna, pentru acest model se gaseste si un filtru 3 in 1, care pe langa cele doua straturi de filre, contine si un strat antibacterian.
– daca doriti doar o purificare, fara dezumidificare, aparatul are functie speciala pentru acest scop
– pe langa modul de uscare rufe, in care aparatul functioneaza timp de 6 ore la viteza maxima a ventilatorului, aveti si mod manual, in care Dvs setati valoare de umiditate dorita la care aparatul sa se opreasca
– aparatul are si functia de timer, cu ajutorul caruia putem seta timpul de functionare al acestuia, sau mai bine zis, peste cate ore de functionare sa se opreasca. In acest caz vorbim de un interval scurt, in comparatie cu alte modele care au timer, caci valoarea maxima este de numai 8 ore.
– AlecoAir D23 CLASSY poate fi numit si ca un aparat smart, caci are wi-fi, si prin aplicatia Alecoair, poate fi comandata si de pe telefon. Trebuie mentionat aici faptul ca in acest moment, numai un singur model este smart, si anume AlecoAir D12 Eco.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

Pe langa toate aceste aspecte, AlecoAir D23 CLASSY are dezghetare automata, roti pentru o mutare a aparatului mai facila, display digital, butoane touch, child lock, un rezervor de 4,5 litri, si un consum maxim de 240W. Totodata vorbim despre un aparat maricel, de 37x56x23 cm, si care cantareste un pic peste 14 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *