Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

AlecoAir D12 Junior

AlecoAir D12 Junior
3.9 ([din]) 17 vot[uri]

Dezumidificatorul AlecoAir D12 Junior este unul din cele mai noi modele (aparut in 2020), fiind un aparat care este recomandat pentru incaperi de maxim 18 mp, insa inainte de a intra mai mult in specificatiile thnice al acestuia, trebuie amintit inca la inceput faptul ca acest aparat, cand atinge nivelul de umiditate setata, nu opreste ventilatorul. Acest aspect poate fi un impediment pentru multi care doresc un aparat care sa reduca umiditatea din camera.

 

Principalele caracteristici tehnice la dezumidificatorul AlecoAir D12 Junior:

– conform producatorului acesta are o capacitate maxima de dezumidifcare de 12 litri/zi. Daca aveti un nivel de umiditate foarte ridicat, la temperatura normala de camera, va reusi sa “scoata” aproximativ 4-5 litri in prima zi de functionare. Asta depinde si de suprafata camerei.
– suprafata maxima recomandata este de 18 mp, deci poate fi ideal in majoritatea dormitoarelor
– D12 Junior are evident higrostat incorporabil, si umiditatea pe care o doriti sa-l atingeti, poate fi setat si manual, in intervalul a 30-80% Rh, in trepte de 5%
– are si mod de functionare continuu, care poate fi folosit mai ales cand se usuca rufe in aceasi incapere
– functia timer este folositor, si cu ajutorul acestuia puteti programa timpul de functionare, in intervalul a 1-24 de ore.
– se poate comanda separat, sau din cand in cand este la promotie, si se da impreuna cu aparat, filtrul de Carbon Activ. Acest filtru elimina cu brio mirosurile din camera, precum fumul de tigara.
– ca si consum, cu valoarea de 175 W, nu este cel mai economic model, insa este mai ieftin ca cele “Eco”
– totodata nici la nivelul de zgomot nu sta cel mai bine, insa cele 43 de Db sunt inca “suportabile”
– Dimensiunie aparatului (L x h x l): 256 x 415 x 203 mm

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

AlecoAir D12 Junior cu siguranta nu este una din cele mai bune modele de pe piata, insa este de obicei mai ieftin, si pana la urma ca si orice alt model isi face treaba bine. Are mini display pe care se vede umiditatea din camera, se poate seta umiditatea dorita, are functie de uscare rufe, ce mai trebe ?

One Response to AlecoAir D12 Junior

  1. Alin says:

    Am eroare p1, am curatat filtru si tot apare p1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *