Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Aleco Air D13 TRADITIO in 4 culori

Aleco Air D13 TRADITIO in 4 culori
5 ([din]) 12 vot[uri]

Chiar daca in momentul de fata se poate face doar precomanda la dezumidificatoarele casnice Alecoair din familia TRADITIO, aceste modele merita o atentie sporita, caci la cat de bine arata, probabil vor fi poate cele mai cautate al acestui producator. Aleco Air D13 TRADITIO este disponibil in 4 culori diferite, avand si elemente traditionale Romanesti. Daca ar trebui sa enumeram “calitatile” lor in cateva cuvinte, as zice: compacte, silentioase, si foarte elegante.

 

 

VEZI AICI MODELUL SAFIR

 

Specificatiile tehnice la gama de dezumidificaotare Aleco Air D13 TRADITIO (este acelasi pentru safir, topaz, rubin, cat si cel alb):

– recomandate pentru suprafete de maxim 25m2, fiind ideale pentru orice camera din casa, sau chiar si la birou. Daca aveti o umiditate foarte ridicata, recomand pentru incaperi de doar 15-20 m2.
– la standardul IPX au atins IPX-4, cea ce inseamna ca pot fi utilizate cu siguranta chiar si in baie. (IPX-4 fiind o protectie impotriva stropirii cu apa. Conditii de testare: apa este pulverizata din toate directiile; 10 litri/ min, durata 5 minute.)
– asa cum suntem deja obisnuiti cu codificarea modelelor in functie de capacitatea maxima de dezumidifcare, si la aceste modele reiese din numele lor, finnd vorba de maxim 13 litri in 24 de ore. Evident, aceste valori se calculeaza la o temperatura de 30 de grade, si o umiditate de 80%, caci asa e standardul. Insa daca aveti o umiditate de doar 60% si o temperatura de 27 de grade, capacitatea maxima va fi undeva la 7 litri/zi.
– Cu o inaltime de doar 45 de cm, Aleco Air D13 TRADITIO sunt printre cele mai mici dezumidificatoare care au o capacitate amintita mai inainte. Daca mai adaugam si culorile si elementele traditionale de pe ele, acesta vor fi cele mai “frumoase” aparate electrice din casa 🙂
– musai sa amintim si faptul ca are doua trepte de ventilatie, si ca in cea inferioara, nivelul de zgomot este de doar 32 dB
– sunt programabile atat pentru oprire dupa un anumit interval de timp, cat si pentru pornire.
– ca si mod de lucru, aici se putea un pic mai bine, caci au doar mod uscare rufe, si mod manual, cea in care noi alegem umiditatea pe care o dorim sa avem in camera, asta in trepte de cate 5%. Fiind vorba de modele din 2021, eu ma asteptam sa aiba si mod Automat.
– la consum stau chiar ok, caci vor avea un consum energetic cuprins intre 145 si 170W, asta depinzand de umiditatea aerului si de temperatura acestuia.
diplayul micut pe care o au este suficient pentru a seta umiditatea dorita, a vedea umiditatea, si a seta temporizatorul.
– deoarece sunt modele mai mici, capacitatea rezervorului este mai mica, de doar 2,3 litri, insa acesta nu trebuie sa fie vazut ca si un lucur negativ.

 

TOPAZ ESTE PREFERATUL MEU

Toate cele patru modele din seria Aleco Air D13 TRADITIO au si Child Lock, Auto Oprire ca rezervorul se umple, pozibilitate de drenaj continu, si se opresc de tot cand umiditatea setata este atinsa.
Nu au insa filtru Hepa, dar mai mult ca sigur cei de la Aleco Air vor veni si cu acest model in acest an.

 

VEZI AICI TOATA GAMA DE DEZUMIDIFICATOARE ALECO AIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *