Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

AlecoAir D16 Purify pentru incaperi de pana la 30 m2

AlecoAir D16 Purify pentru incaperi de pana la 30 m2
4 ([din]) 7 vot[uri]

Modelul D16 al celor de la AlecoAir, face parte din seria Purify (care au si un filtru Hepa), alaturi de cele doua modele numite D14, respectiv D22. Daca doriti un dezumidificator casnic, intr-o incapere de maxim 30 de m2, sau unul mult mai mic, chiar daca exista modelul mai mic, recomandat pentru incaperi de pana la 20 de mp, deoarece pretul difera doar cu 100 de lei, recomand AlecoAir D16 Purify, deoarece acesta va reusi sa reduca umiditatea din incapere mult mai repede, si costul la energia electrica tot acolo va fi. Deci nu intodeauna merita un model mic, care consuma mai putin.

 

Multe review-uri apar aici

 

Principalele caracteristici la dezumidificatorul AlecoAir D16 Purify :

– asa cum am precizat mai sus, acesta este recomndat pentru spatii de pana la 30m2, la o inaltime de 2.6 metri.
– capacitatea maxima de dezumidificare este de 16 litri in 24 de ore (la 30°C, 80%Rh), sau 9.5 litri in 24 de ore (la 27°C,60%RH)
– fata de modelul D14, care are valori un pic mai mici la capacitatea de dezumidificare, acesta are capacitatea rezervorului mult mai mare, de 4.4 litri, deci aparatul va putea functiona fara a fi nevoia de golire a rezervorului, mult mai mult timp
– ca si celelalte doua modele, acesta poate fi folosit si ca purificator de aer, fara dezumidificare, cea ce il avantajeaza fata de alte serii de dezumidificatoare. Adica, nu va functiona compresorul, ci doar aerul recirculat va trece prin filtrul Hepa.
– AlecoAir D16 Purify are doua moduri de lucru, cel de uscare rufe, cand aparatul functioneaza continu timp de 6 ore, indiferent de umiditatea din incapere, iar ventilatorul va functiona pe viteza mare. In cel Manual, puteti alege Dvs umiditatea dorita. Cand se va atinge aceasta valoare, ventilatorul aparatului se opreste dupa 5 minute. Scest ultim aspect este foarte important, deoarece nu toate modelele se opresc, dupa atingerea nivelului setat!
– cu ajutorul timerului puteti seta in intervalul a 1-24 de ore, timpul de functionare. Acest lucru insa se regaseste la aproape toate modele care au un afisaj electronic.
– deoarece modelul mijlociu in aceasta serie, si valorile referitor la nivelul de zgomot se situeaza la mijloc, cu valori de 42, respectiv 42 dB, asa cum si la consumul de energie, care este de 215W
– din pacate filtrele Hepa la o folosire zilnica a dezumidificatorului trebuie schimbate la 6 luni, si pretul unui astfel de filtre nu este ieftin, mai ales in comparatie cu aparatul in sine.

Verifica pretul actual al acestui model aici

 

Daca doriti un dezumidificator care sa si filtreze aerul, chiar daca camera Dvs are numai 20 mp, daca pretul unui aparat cu o capacitate mai mare de dezumidificare este foarte apropiat de cel al unui care este recomandat exact pentru suprafata unde o veti folosi, luati cel cu capacitate mai mare, deoarece acesta va reusi sa readuca umiditatatea la valoare dorita mult mai repede, deci aparatul functioneaza mult mai putin. AlecoAir D16 Purify poate fi o alegere buna, insa poate una din celelalte modele din aceasta gama este mai recomndat din alte aspecte tehnice, sau financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *