Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

AlecoAir D22 PURIFY pentru incaperi mari

AlecoAir D22 PURIFY pentru incaperi mari
4.7 ([din]) 3 vot[uri]

Daca aveti probleme de umiditate intr-o camera, living mare, sau de ce nu un birou, una din modalitatile de a reduce umiditatea este achizitionarea unui dezumidificator electric cu compresor. Greseala cea mai mare pe care o fac de cele mai multe ori cei care cumpara un astfel de aparat, este alegerea gresita a modelului care sa corespunda dimensiunii camerei unde o sa-l foloseasca. Intodeauna tineti cont de ce recomanda producatorul legat de marimea camerei pentru care este recomandat!
Daca aveti o incapere de aproximativ 35-45 de mp, atunci va trebuie un aparat cu capacitati mari, cum este si AlecoAir D22 PURIFY. Acesta nu numai ca va reusi sa reduca umiditatea, dar in acelasi timp va filtra aerul printr-un filtru Hepa. Modelul face parte din seria Purify al celor de la Alecoair, fiind si cel mai mare din acesta gama.

 

 

VERIFICATI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Principalele caracteristici al dezumidificaturul pentru spatii mari AlecoAir D22 PURIFY :

capacitatea maxima de dezumidificare este foarte mare, de 22 litri in 24 de ore! Evident aceasta valoare se calculeaza la niste valori standard, pe care nu le aveti in incapere. Insa aceasta valoare este una din cele mai mari (indiferent de producator), care se regaseste la dezumidificatoarele casnice.
– in comparatie cu capacitatea de dezumidificare, consumul energetic este de 245W, o valoare foarte foarte mica!
– are mod de functionare Manual, cu ajutorul caruia puteti seta in intervalul 30%Rh- 80%Rh valoare dorita in incapere, in trepte de 5%
– pe langa modul Manual, are si modul de Uscare Rufe, in care indiferent de umiditatea din incapere, acesta va functiona timp de 6 ore, cu ventilatorul pe treapta de viteza ridicata.
– AlecoAir D22 PURIFY are si timer, cu ajutorul caruia puteti programa oprirea aparatului in intervalul a 1-24 de ore.
– separat de cele doua moduri de dezumidificare, are si functia de purificare, in care compresorul nu functioneaza, doar se filtreaza aerul prin filtrul Hepa.
– daca rezervorul de 4,4 litri se umple, aparatul automat se opreste. Daca aparatul va functiona intr-o incapere mare, si cu o umiditate foarte mare, veti fi nevoit sa goliti rezervorul de mai multe ori in primele zile!
– la dimensiunile de 36X24X54, AlecoAir D22 PURIFY cantareste nu mai putin de 15 kg, deci rotile sunt folositoare, cand dorim sa-l mutam.
– merita amintit si faptul ca aparatul are child-lock, si Memory, care in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica, in momentul realimentarii, acesta va pastra setarile anterioare, si reia procesul de dezumidifcare la valorile setate.

AlecoAir D22 PURIFY cu siguranta nu este un dezumidificator casnic ieftin, insa la capacitatile mari de dezumidifcare pe care le are, este una din cele mai bune alegeri, cand vine vorba despre aparate care trebuie sa reduca umiditatea intr-o incapere mare.
Daca acest model este pera mare pentru spatiul in care doriti sa scapati de umiditate/mucegai, tot in familia Purify este modelul D16, recomandat pentru spatii de pana la 30 mp.

 

VEZI AICI MODELELE DIN SERIA PURIFY

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *