Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

AlecoAir D35 KOSMO cu indicator de calitatea aerului

AlecoAir D35 KOSMO cu indicator de calitatea aerului
4.9 ([din]) 15 vot[uri]

Dupa nu mai putin de 14 ani de la infiintare, si 3 ani de la primul produs propri, Alecoair a devenit incet-incet unul din cele mai importante firme romanesti in segmentul dezumidificatoarelor de aer, si nu numai. La sfarsitul lui 2020 se poate face precomanda la cel mai nou model de dezumidificator casnic: AlecoAir D35 KOSMO.
Acesta este in momentul de fata cel mai reusit model al lor, totodata fiind una din cele mai bune modele in comparatie cu alti producatari, in cea ce priveste capacitatea de dezumidificare, filtrarea aerului, si multitudinea de setari care se pot face chiar si de pe telefonul mobil.

 

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Principalele caracteristic tehnice al dezumidificatorului AlecoAir D35 KOSMO :

– vorbim despre un aparat destul de mare, deci are si o capacitate de dezumidificare mare. Capacitatea maxima (la temperatura de 30 de grade si o umiditate de 80%) este de 35 litri pe zi. Din pacate la aceste valori trebuie sa calculeze producatorii capacitatea maxima, cea ce inseamna ca acesta scade semnificativ la 20 de litri/24 de ore cand este o temperatura de 27 de grade si o umiditate de 60%
este recomandat de producatori pentru incaperi de pana la 110 mp!
– Dimensiunile aparatului nu sunt deloc neglijabile, caci are o inaltime de 60 de cm, o latime de 29 de cm, si o lungime de 29 de cm.
– deorece poate “stoarce” multa apa, rezervorul este pe masura, acesta trebuie golit, doar dupa ce aparatul a strans nu mai putin de 5.6 litri de apa.
– AlecoAir D35 KOSMO are nu mai putin 9 trepte de ventilatie care pot fi selectate (in functie de necesitati), iar in functia de purificare acesta se va regla automat in functie d enivelul de contaminare a aerului
– Ca si mod de functionare, putem alege intre: Uscare rufe, Purificare, Dezumidificare si Purificare.
– In modul de dezumidificare si purificare se seteaza umidititatea dorita, si aparatulul va functiona pana cand aceasta valoare este atinsa. totodata aerul este filtrat in timpul functionarii aparatului
– In modul de uscare rufe, aparatul functioneaza pe treapta cea mai inalta a ventilatorului, pana cand este oprita.
Aparatul poate fi folosit si ca un purificator de aer, mod de lucru in care compresorul nu va functiona.

Chiar daca regasiti si aceste aspecte pe site-ul Alecoair, merita amintit si faptul ca are functie child lock, timer pentru oprirea aparatului intr-un interval de timp de 1-24 de ore, umiditatea poate fi setat manual imn intervalul a 30-80% in trepte de 5%.

 

VERIFICA AICI STOCUL DISPONIBIL

 

Fiind un model nou (2021) AlecoAir D35 KOSMO poate fi comandat prin wi-fi de pe telefon, dupa descararea aplicatiei, sau chiar si vocal prin intermediul google Home, Alexa sau Siri.

Principala cauza pentru care pot sa recomand acest dezumidificator, este faptul ca este si un purificator de aer, ba mai mult acesta arata nivelul de particule in suspensie PM2,5 pe langa care va ilumina in diferite culori, in functie de calitatea aerului.
AlecoAir D35 KOSMO are un filtru compus din trei straturi: Hepa – care retine particulele de praf si polen, adica particule mai mari de 0,3 microni. filtru Carbon, care neutralizeaza mirosurile neplacute si substantele nocive. Strat Antibacterian care decontamineaza aerul.

Si daca acest model are un indicator de PM2.5, sa cedem si intervalele de valori, si riscul asupra sanatatii conform epa.gov:
Un nivel intre 0 si 12 este ideal, fara efecte asupra sanatatii.
Un nivel intre 12.1 si 35,4 fiind nivelul moderat, in care persoane foarte sensibile pot avea deja simptome respiratorii.
Un nivel intre 35.5 si 55.4 poate cauza deja simptome respiratorii la persoane sensibile, si poate agrava sanatatea pulmonara si cardiologica la personale cu boli.
Un nivel cuprins intre 55.5 si 150 este considerat deja nesanatos. La persoanele cu boli pulmonare si cardiologice pot aparea complicatii. Totodata persoanele sanatoase se pot imbolnavi.
Daca nivelul creste peste 150, atunci e rau de tot….

O POTI CUMPARA DIRECT DE LA ALECOAIR AICI

2 Responses to AlecoAir D35 KOSMO cu indicator de calitatea aerului

  1. Iordan says:

    Ce dimensiuni are D35 Kosmo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *