Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

AlecoAir D12 Eco cu filtru Cold Catalyst

AlecoAir D12 Eco cu filtru Cold Catalyst
5 ([din]) 1 vot[uri]

Alecoair, o firma romaneasca, care are peste 10 ani de functionare, este printre cele mai redenumite cand vine vorba de dezumidificatoare casnice si industriale. Nu de mult timp insa a venit cu prorpiul brand de dezumidificatoare casnice, si deoarece raportul pret calitate este una foarte buna, vanzarile merg bine 🙂 Chiar daca est specificat ca si produs in Romania, aici am dubii, deoarece pe site-urile din china poti cumpara acelasi modele, cu diferite nume.
Trecand la modelele care le gasim pe alecoair.ro, una cu siguranta iti va sari la ochi, asta ca si design. Este vorba despre modelul AlecoAir D12 Eco.

 

Vezi pretul actual al acestu model

 

Din fericire se regasesc foarte multe detalii tehnice pe site-ul lor, asa ca am ales doar ce trebuie completat la AlecoAir D12 eco :

– acesta este un dezumidificator casnic cu o capacitate medie spre mica de dezumificare, fiind recomandat pentru camere de 20 mp (cititi si mai jos partea cu cateva aspecte). Daca stati la bloc, probabil este suficient, insa la casa, intr-un living mare, este bine sa va orientati la un model cu o capacitate mai mare.
– nu este nimic nou in faptul ca capacitatatea maxima oferita de producatori (asa e standardul) se calculeaza la o temepratura de 30°C, si o umiditate de 80%Rh. Deci iarna, cand aveti undeva la 22°C sau mai putin in camera, si o umiditate mai mica, capacitatea aparatelor este undeva la jumate.
– AlecoAir D12 eco este destul de silentios (una din cele mai silentioase modele) insa poate fi deranjant noaptea pentru unii
– consumul de energie electrica nu va fi mai mare de 190W, de aici si acel Eco la numele modelului.
– poate fi comandat prin aplicatie lor, prin wi-fi
– timer atat pentru pornire cat si pentru oprire (numai una se poate seta deodata)
– 4 moduri presetate de operare

Restul ce trebuie sa stiti, ca si detalii tehnice il regasiti la ei pe site, insa ar mai fi cateva aspecte care trebuie mentionate:

  • deoarece butoanele touch se afla pe partea din fata a aparatului, fiind destul de incomod de operat aparatul.
  •  cand dorim sa modificam valorile (la timer sau umiditate), valorile pot fi modificate numai in sus, iar daca vrei o valaoare mai mica, trebuie sa mergi bucla prin toate valorile
  • este interesant faptul ca D12 Eco se recomanda pentru spatii de pana la 20 mp, in timp ce alt model – tot Alecoair- care are aceasi capacitati de dezumidificare, acelasi debit de aer recirculat este recomndat pentru spatii de 14-18 mp 🙂

 

Chiar si cu putinele asa zise “incomoditati” de mai sus AlecoAir D12 Eco, la care se ofera trei ani garantie (in cazul persoanelor fizice), ramane una din cele mai bune dezumidificatoare de camera, mai ales cand vorbim din perspectiva raportului pret/calitate!

Foarte multe opinii gasesti aici

One Response to AlecoAir D12 Eco cu filtru Cold Catalyst

  1. Arian says:

    Bună ziu mim schimbat ruteru hifi și nu știu cum sa resetez sa meargă pe noul rutier am încerca dar nu reușesc.inainte mergea comanda pe tel.va rog daca puteți niște sfaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *