Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Woods AD20 un dezumidificator si purificator in acelasi timp

Woods AD20 un dezumidificator si purificator in acelasi timp
3.4 ([din]) 49 vot[uri]

Daca doresti un dezumidificator cu o capacitate mare, insa vrei si un purificator de aer, putine sunt optiunile disponibile pe aceasta piata (care inca mai are unde sa creasca). Woods AD20 este un astfel de model, care este un dezumidificator recomandat pentru suprafete de pana la 60 m², si care poate lucra in incaperi de maxim 100 m². Ca dezumidifator are o capacitate maxima de 20 de litri in 24 de ore, sau in conditiile “normale” de aproximativ 10.6 litri. Foarte important si un lucru unic in compartie cu alte modele, este faptu lca are nu mai putin de 4 viteze de ventilare, deci si capacitati diferite, dar si nivele de zgomot diferite.
Daca dorim, putem folosi acest aparat si ca simplu purificator de aer, pentru acest caz avem 5 trepte de ventilare, si un consum intre 5 si 44 de W (doar daca e folosit ca purificator).

 

Principalele caracteristici de dezumidifcare la modelul Woods AD20:

– suprafata maxima de 100m², sau cea recomandata de 60m²
– capacitatea maxima de dezumidificare la o temperatura de 35 de grade si umiditate relativa de 80% este de 20 de litri
– consumul maxim la 30C si 80% este de 310W, insa daca vorbim de 270ºC si o umiditate de 60% atunci consumul scade la 260 W
– cantitatea de aer ventilat este cuprinsa intre 100 si 200 m³/h. In treapta 1 de ventilare este de 100 m³/h, la al doilea de 130 m³/h, in treata 3 de 160 m³/h, iar pe viteza maxima este de 200 m³/h.
– columul colecterului de apa este de 4 litri, ceea ce poate sa se umple cu lejeritate intr-o zi.
– 4 moduri diferite de functionare: manual, automat, silentios si uscare rufe.

 

VEZI CEL MAI MIC PRET DIRECT DE LA IMPORTATOR

 

Pe modul de purificare a aerului la Woods AD20, viteza ventilatorului se seteaza automat functie de calitatea aerului din camera.
Calitatea aerului este indicata de culoarea unui led aflat in partea frontala a aparatului:
• Verde: aer curat nepoluat. Ventilatorul lucreaza pe treapta 1 de viteza
• Albastru: poluare usoara a aerului. Ventilatorul lucreaza pe treapta 2 de viteza
• Galben: poluare moderata. Ventilatorul lucreaza pe treapta 3 de viteza
• Violet : poluare ridicata. Ventilatorul lucreaza pe treapta 4 de viteza
• Roşu: poluare foarte mare. Ventilatorul lucreaza pe treapta 5 de viteza

Woods AD20 are si functie de Ionizare a aerului. totodata, se poate bloca si tastele pentru a preveni oprirea sau pronirea aparatulu ide catre copii. Totodata putem seta dintr-un interval de 1-12 ore cat timp sa functioneze aparatul.

Si cu ceea ce se falesc foarte mult cei de la Woods la modelul AD20 este Filtrul Hepa Ion activ. Fabricat in Suedia, filtrul brevetat
ION HEPA activ, asigura cea mai buna filtrare, fara a bloca circulatia aerului. Aceasta inseamna ca atat nivelul de zgomot cat si consumul de energie sunt tinute la cel mai mic nivel posibil – afimra Woods.

Cu siguranta nu este un model ieftin, insa ca si purificator de aer va fi folosit mai mult pe tot parcursul anului, nu numai iarna ca dezumidificator.

 

GASESTI SI AICI MULTE MODELE DE LA ACEST PRODUCATOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *