Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Star-Light DHM-3055W+ cu o capacitate mare de dezumidificare

Daca aveti probleme cu umiditatea din casa, si nu puteti remedia cauza, un dezumidificator electric poate fi o solutie, pentru reducerea umiditatii. Cum vine iarna, si casele sunt izolate cu polistiren, plus geamuri de termopan, aparitia mucegaiului in apartamente si case este din ce in ce mai des intalnita.

Star-Light DHM-3055W+ este modelul aparut la sfarsitul anului 2019, avand cea mai mare capacitate de dezumidificare fata de modelel precedente de la acest brand.
Deoarece Star Light este marca celor de la Emag, dezumidificator casnic cu capacitate identica la pret mai mic nu prea gasim pe piata!

 

Citeste descreierea completa

Star-Light DHM-2044W cu capcitate de dezumidificare marita

Daca ai probleme serioase cu condensul sau umezeala din camera, si cauza nu poate fi “anihilata”, atunci o modalitate de a scapa de umiditate este cumpararea unui dezumidificator electric. Star-Light DHM-2044W este cel mai nou model aparut de la acest producator de electrocasnice, fiind si marca celor de la Emag, deci avem un dezumidificator mid-class, la un pret foarte corect. Insa acesta este si cel mai scump model al lor, deci sa vedem ce stie cu adevarat.

 

Citeste descreierea completa

Star-Light DHM-1024W un model destul de simplu

Daca doresti sa achizitionezi un dezumidificator electric simplu, care sa nu aiba diferite functii si foarte multe “tehnologii” incorporate alaturi de simpla dezumidificare, Star-Light DHM-1024W poate fi o alegere buna, mai ales datorita faptului ca este totodata si un model destul de ieftin. Asa cum n-em obisnuit deja cu marca Star Light, acesta ofera un raport de pret/calitate excelent, insa nu este o marca premium! Avand o capacitate destul de mica de dezumidificare, il recomand pentru o singura incapere. Atentie, nu toate informatiile de pe Emag sunt corecte (vedeti la sfarsitul datelor tehnice)!

 

Citeste descreierea completa

Star-Light DHM-1635W cu Ion si functie automata de dezumidificare

Star-Light DHM-1635W cu Ion si functie automata de dezumidificare

Chiar daca pe segmentul de dezumidificatoare casnice cei de la Star-Light nu au intrat in forta pe piata (asa cum au facut de exemplu la televizoare si aer conditionat), avand pana acum doar doua modele destul de simple, la venirea anotimpului cand umiditatea din camera devine iarasi o problema, au pus pe piata modelul DHM-1635W. Acesta, alaturi de DHM-2044W vin cu inbunatatiri fata de modelul precedent: au functie de Ionizare, si au si mod de SDM.

Citeste descreierea completa

Star-Light DHD-1218W cel mai ieftin in gama sa

Dezumidificatorul electric Star-Light DHD-1218W este in momentul de fata cel mai ieftin model de pe piata in categoria sa.
Ca si la alte tipuri de electrocasnice, numele modelului ne zice cele mai importante specificatii tehnice (asta daca cunoastem deja brandul).
Primele doua cifre ne arata capacitatea maxima de dezumidificare, adica 12 litri in 24 de ore. Urmatoarele doua cifre sunt legate de consum, adica 180 de W.
W -ul de la sfarsit nu e Wat, ci este culoarea modelului, adica White 🙂

Citeste descreierea completa