Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Star-Light DHM-1024W un model destul de simplu

Star-Light DHM-1024W un model destul de simplu
4.1 ([din]) 16 vot[uri]

Daca doresti sa achizitionezi un dezumidificator electric simplu, care sa nu aiba diferite functii si foarte multe “tehnologii” incorporate alaturi de simpla dezumidificare, Star-Light DHM-1024W poate fi o alegere buna, mai ales datorita faptului ca este totodata si un model destul de ieftin. Asa cum n-em obisnuit deja cu marca Star Light, acesta ofera un raport de pret/calitate excelent, insa nu este o marca premium! Avand o capacitate destul de mica de dezumidificare, il recomand pentru o singura incapere. Atentie, nu toate informatiile de pe Emag sunt corecte (vedeti la sfarsitul datelor tehnice)!

 

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Principalaele caracteristici tehnice al dezumidificatorului electric Star-Light DHM-1024W :

– are o capacitate maxima de dezumidificare de 10 litri in 24 de ore, adica nu e foarte puternic pentru un dezumidificator electric cu compresor, insa in multe cazuri nici nu este nevoie de un model care are o capacitate de 20 de litri sau si mai mare
– deoarece are o capacitate destul de mica, si consumul e mai mic, adica e bine. Va consuma doar 240 W, cea ce este un consum foarte mic.
– posibilitatea de a seta umiditatea dorita este destul de restransa, caci avem trei valori predefinite: 40% 50% 60%. Probabil o sa-l folositi la 50% si la 60%. Valoarea de 40% este una prea mica, daca e folosit in dormitor, sau camera, fiind de folos, doar daca il folosim ca uscator de rufe.
– totodata la DHM-1024W  se poate selecta si modul de functionare continua. Aparatul va functiona pana cand este oprit (sau pana cand se umple rezervorul).
– capacitatea colectorului de apa este de 2.1 litri, care este indeajuns pentru un model cu asemenea capacitati de dezumidificare. Totodata recipientul are protectie la preaplin, care va opri aparatul , si va semnaliza acest lucru.
– utilizarea aparatului este simpla, caci avem un buton de pornire, si butonul de selectare a umiditatii dorite
– Star-Light DHM-1024W are o inaltime de 42 de cm, si o greutate de 11.2 kg, deci este un model destul de micut 🙂

Asa cum am specificat la inceput, datele de pe Emag nu sunt chiar corecte la modelul Star-Light DHM-1024W :
– acesta nu are temporizator , adica nu putem seta deloc durata de functionare a acestuia!
– indicator lipsa apa ? asa ceva nu exista la un dezumidificator. Probabil au vrut sa scrie indicator preaplin.

Deoarece este o marca proprie, pe Emag o regasesti de foarte multe ori la n pret foarte mic.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

7 Responses to Star-Light DHM-1024W un model destul de simplu

 1. Dumitrel says:

  Prin ce parte trage aerul si pe unde il evacueaza? Stiti cumva?

  • opinie says:

   Buna ziua. Aerul e tras prin spate si evacuat in sus. De obicei toate dezumidificatoarele evacueaza in sus, pentru a “invarti” aerul in camera cat mai bine, si de a ridica cat mai putin praf din camera.
   O zi buna.

 2. Dumitrel says:

  Va multumesc pentru raspuns. Am gasit un comentariu pe emag cum ca ar functiona doar daca ai 16 grade in casa. Mi se pare ca nu poate fi credibil.

 3. Dumitrel says:

  Pai cred ca o mare parte a persoanelor care cumpara asa ceva vor sa il foloseasca in casa. Eu locuiesc intr-o garsoniera care nu are balcon, trebuie sa usuc hainele in camera pe uscator. Acum ca vine iarna, imi trebuie un dezumidificator pentru ca nu mai pot lasa geamul deschis prea mult. Va dati seama ca in camera o sa am in jur de 22-23 de grade sau ceva de genul. oamenii care vor sa cumpere si vad un astfel de comentariu ar putea sa renunte sau sa se orienteze spre altceva.

 4. Adriana says:

  Buna ziua ! Am achiziționat acest produs,însă mi se pare ca se ridică temperatura din camera in timpul functionarii. Puteti sa imi dati un sfat?

  • opinie says:

   Buna ziua,
   Cam toate dezumidificatoarele in timpul functionarii degajeaza aer mai cald decat cel aspirat, deci da incalzesc incaperea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *