Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Star-Light DHM-1024W un model destul de simplu

Star-Light DHM-1024W un model destul de simplu
4.2 ([din]) 10 vot[uri]

Daca doresti sa achizitionezi un dezumidificator electric simplu, care sa nu aiba diferite functii si foarte multe “tehnologii” incorporate alaturi de simpla dezumidificare, Star-Light DHM-1024W poate fi o alegere buna, mai ales datorita faptului ca este totodata si un model destul de ieftin. Asa cum n-em obisnuit deja cu marca Star Light, acesta ofera un raport de pret/calitate excelent, insa nu este o marca premium! Avand o capacitate destul de mica de dezumidificare, il recomand pentru o singura incapere. Atentie, nu toate informatiile de pe Emag sunt corecte (vedeti la sfarsitul datelor tehnice)!

 

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Principalaele caracteristici tehnice al dezumidificatorului electric Star-Light DHM-1024W :

– are o capacitate maxima de dezumidificare de 10 litri in 24 de ore, adica nu e foarte puternic pentru un dezumidificator electric cu compresor, insa in multe cazuri nici nu este nevoie de un model care are o capacitate de 20 de litri sau si mai mare
– deoarece are o capacitate destul de mica, si consumul e mai mic, adica e bine. Va consuma doar 240 W, cea ce este un consum foarte mic.
– posibilitatea de a seta umiditatea dorita este destul de restransa, caci avem trei valori predefinite: 40% 50% 60%. Probabil o sa-l folositi la 50% si la 60%. Valoarea de 40% este una prea mica, daca e folosit in dormitor, sau camera, fiind de folos, doar daca il folosim ca uscator de rufe.
– totodata la DHM-1024W  se poate selecta si modul de functionare continua. Aparatul va functiona pana cand este oprit (sau pana cand se umple rezervorul).
– capacitatea colectorului de apa este de 2.1 litri, care este indeajuns pentru un model cu asemenea capacitati de dezumidificare. Totodata recipientul are protectie la preaplin, care va opri aparatul , si va semnaliza acest lucru.
– utilizarea aparatului este simpla, caci avem un buton de pornire, si butonul de selectare a umiditatii dorite
– Star-Light DHM-1024W are o inaltime de 42 de cm, si o greutate de 11.2 kg, deci este un model destul de micut 🙂

Asa cum am specificat la inceput, datele de pe Emag nu sunt chiar corecte la modelul Star-Light DHM-1024W :
– acesta nu are temporizator , adica nu putem seta deloc durata de functionare a acestuia!
– indicator lipsa apa ? asa ceva nu exista la un dezumidificator. Probabil au vrut sa scrie indicator preaplin.

Deoarece este o marca proprie, pe Emag o regasesti de foarte multe ori la n pret foarte mic.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *