Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Star-Light DHD-1218W cel mai ieftin in gama sa

Star-Light DHD-1218W cel mai ieftin in gama sa
4 ([din]) 87 vot[uri]

Dezumidificatorul electric Star-Light DHD-1218W este in momentul de fata cel mai ieftin model de pe piata in categoria sa.
Ca si la alte tipuri de electrocasnice, numele modelului ne zice cele mai importante specificatii tehnice (asta daca cunoastem deja brandul).
Primele doua cifre ne arata capacitatea maxima de dezumidificare, adica 12 litri in 24 de ore. Urmatoarele doua cifre sunt legate de consum, adica 180 de W.
W -ul de la sfarsit nu e Wat, ci este culoarea modelului, adica White 🙂

VEZI AICI OFERTA ACTUALA ACEST MODEL

 

Si sa vedem ce stie acest Star-Light DHD-1218W :
– cu o capacitate maxima de dezumidificare de 12 litri in 24 de ore in conditii specifice, si cue un debit maxim de aer de 100 m3/h, este ideal pentru incaperi de pana la 20 metrii patrati
– are un rezervor cu o capacitate 2.6 litri, care va trebui golit zilnic, daca aveti umiditate foarte mare, insa se poate loega si la drenaj continu, deci si aceasta problema poate fi rezolvata.
– dispayul digital ne arata umiditatea din camera, ceea ce este foarte util
– control digital
– poate fi programata in intervalul a 1-24 de ore
– doua trepte de ventilatie, util mai ales la cei care sunt deranjati de zgomot
– consum foarte mic de energie electrica, de 180W
– are un filtru de aer, insa nu e Hepa…
– se opreste cand atinge nivelul de umiditate programata
– functie de dezghetare automata
– si daca se umple rezervorul, Star-Light DHD-1218W se opreste automat, si afiseaza acest lucru.

Chiar daca multi zic ca un dezumidificator electric nu merita atatea bani, inca nu stiu ce inseamna sa steie intr-o camera unde umiditatea este normala, te scapa de mucegai, nu curge apa pe termopan, si rufele pot fi uscate linistit si in camera.
Acum ca vine iarna, si multi nu au unde sa usuce rufele, evident il usuca in casa, insa acest lucru ajuta la aparitia condensului peste tot, si pana la urma a mucegaiului.
Cu siguranta aceste tipuri de dezumidificatoare consuma (insa devin din ce in ce mai eficienti), dar isi fac traba. Poti sa cumperi pastile din alea pentru dezumidificare, caci nu fac nimica. Mai bine luati un dezumidificator electric, daca se poate si digital, si scapati de umiditatea din camera, garaj, subsol, etc…

 

ALTE DETALII SI OPINII PUTETI GASI SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *