Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Star-Light DHM-3055W+ cu o capacitate mare de dezumidificare

Star-Light DHM-3055W+ cu o capacitate mare de dezumidificare
3.4 ([din]) 21 vot[uri]

Daca aveti probleme cu umiditatea din casa, si nu puteti remedia cauza, un dezumidificator electric poate fi o solutie, pentru reducerea umiditatii. Cum vine iarna, si casele sunt izolate cu polistiren, plus geamuri de termopan, aparitia mucegaiului in apartamente si case este din ce in ce mai des intalnita.

Star-Light DHM-3055W+ este modelul aparut la sfarsitul anului 2019, avand cea mai mare capacitate de dezumidificare fata de modelel precedente de la acest brand.
Deoarece Star Light este marca celor de la Emag, dezumidificator casnic cu capacitate identica la pret mai mic nu prea gasim pe piata!

 

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Principalele caracteristici al dezumidificatorului electric pentru casa si apartamante mai mari Star-Light DHM-3055W+ :

– una din cele mai importante aspecte tehnice la un astfel de aparat este capacitatea maxima de dezumidificare. Acest model poate “extrage” pana la 30 de litri de apa in 24 de ore, mult mai mult fata de modelele precedente care atingeau valoare de 10, 16 sau 20 de litri in 24 de ore.
– dat fiind faptului ca are o capacitate mare de dezumidificare, si consumul energetic va fi mai mare. Star-Light DHM-3055W+ are un consum de 550W, o valoare deloc neglijabila, cand va veni factura electrica!
– chiar daca volumul de aer ventilat este de 191 m³/h, acesta nu este mai zgomotos decat modele care au capacitati mai mici!
– ca si mod de functionare, trebuie mentionat faptul ca DHM-3055W+ are asa numitul program Confort, care, daca bine tin minte pana acum nu era prezent la alte modele Star Light. Acest program seteaza automat nivelul de umiditate in functie de temperatura aerului, astfel ca pentru om sa fie una cat mai confortabila.
– printre moduri de functionare trebuie amintit si cea de dezumidifcare continua (insa recomand doar cand este legat la drenaj continuu), si modul turbo, care creste viteza ventilatorului, deci si o dezumidificare mai rapida. Cand aparatul este in mod turbo, este si foarte galagios, nu poate fi folosit in timpul noptii.
– daca dorim ca aparatul sa functioneze doar un anumit interval de timp, putem seta si acest lucru, in intervalul a 1-24 de ore.
– are mini afisaj cu ajutorul caruia putem seta cu usurinta nivelul de umiditate dorit, sau durata de functionare.
– cea ce putea fi mai mare, este rezervorul de apa, care are o capacitate de doar 3 litri, care se poate umple foarte repede, mai ales daca aveti o umiditate foarte mare in camera.

Nu este specificat nicaieri de producator, insa la aceasta capacitate de dezumidificare, Star-Light DHM-3055W+ este recomndat pentru spatii de 100 mp si chiar si mai mari.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Si ca si un sfat: cand cumparati un dezumidificator, niciodata sa nu luati un model care o capacitate de dezumidifcare mai mic sau egal cu suprafata recomandata de producator. Alegeti un model cu capacitati mai mari, astfel aparatul nu va functiona continu, si totodata umiditatea dorita din incapere va fi mult mai repede atinsa. Si pan la urma consumul total va fi cam aceasi si la un aparat mic, si la un aparat mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *