Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Star-Light DHM-2044W cu capcitate de dezumidificare marita

Star-Light DHM-2044W cu capcitate de dezumidificare marita
4.7 ([din]) 57 vot[uri]

Daca ai probleme serioase cu condensul sau umezeala din camera, si cauza nu poate fi “anihilata”, atunci o modalitate de a scapa de umiditate este cumpararea unui dezumidificator electric. Star-Light DHM-2044W este cel mai nou model aparut de la acest producator de electrocasnice, fiind si marca celor de la Emag, deci avem un dezumidificator mid-class, la un pret foarte corect. Insa acesta este si cel mai scump model al lor, deci sa vedem ce stie cu adevarat.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Principalele caracteristici tehnice al dezumidificatorului casnic Star-Light DHM-2044W:

– are o capacitate maxima de dezumidificare in 24 de ore de 20 de litri ! Este deci cel mai puternic model din gama Star Light.
– chiar daca are aceasi marimi ca si modelul DHM-1635W, si arata la fel din toate punctele de vedere, are totusi o capacitate marita de la 16 la 20 de litri. Asta vine mai ales de la un consum mai mare de energie electrica. Daca in cazul modelului “mai slab” consumul maxim era de 350 W, in cazul de fata vorbim de 440W. Parca la specificatii tehnice de pe Emag, aceste valori sunt total diferite.
– deoarece este la el la marimi, chiar si capacitatea colectorului de apa este la fel, ceea ce insemana ca aceste se va umple mult mai repede, in acelasi conditii. Insa se poate lega si la drenaj continu, daca avem aceasta posibilitate in incaperea unde vrem sa-l folosim, sau va trebui sa-l golim mai des.
– Star-Light DHM-2044W are trei moduri de functionare separate : mod continu, mod uscare si SMD
– in mod continu aparatul va functiona indiferent de umiditatea detectata, pana cand este oprita. Este ideal atunci cand aparatul functioneaza intr-o incapere unde umiditatea este foarte mare, sau este legat la drenaj continu
– in mod uscare, acesta va seta ventilatorul pe treapta superioara, pentru ca rufele sa se usuce mai repede
mod SMD. Este un fel de mod “SMART”, adica aparatul in functie de temperatura aerului va regla umiditatea care sa fie mentinuta. In functie de temperatura erului, diferite valori de umiditate sunt “placute” pentru om.
– daca dorim ca aparatul sa fie si un purificator de aer, are si functia de Ion, adica ionizare. Unii sunt de parere ca aceasta tehnologie pe termen lung nu e benefic sanatatii, altii zic ca astfel obtii un aer foarte curat. Indiferent de ce parte sunteti, il puteti folosi asa cum credeti Dvs ca este mai bine!
posibilitatea setarii in trepte a umiditatii dorite este foarte importanta, deci un + pentru DHM-2044W
– cu un volum de aer ventilat de 170 m³/ora, acesta nu va fi cel mai silentios aparat din casa ta, insa dezumidificatoarele cu o capacitate de peste 12 litr/zi sunt destul de galagioase.

– Star-Light DHM-2044W are si Timer, ceea ce insemana ca o sa poti seta cat timp sa functioneze aparatul. Poti lasa deci aparatul sa functioneze o perioada de timp, cat nu esti acasa, si deoarece are si protectie la preaplin, acesta se opreste in cazul in care se umple. Insa cu un rezervor cu o  capacitate de 3 litri, acesta poate sa functioneze fara oprire in mod SMD cel putin 6 ore.

 

VEZI AICI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Pe emag am citit un review ca acesta nu are filtru de Ion. Ionizarea se face electric, deci nu e vorba despre o filtrare printr-un filtru clasic.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *