Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Carrier CDT-105E3 Nuvo 10

Dezumidificatorul Carrier CDT-105E3 Nuvo 10 este modelul cel mai mic al acestui producator de dezumidificatoare casnice si nu numai, care este destinat pentru spatii de pana la 80 de mp, si care are o cpaacitate maxima de dezumidificare de 10 litri in 24 de ore. Chiar daca contravine cu cele zise de producator, eu nu recomand pentru spatii mai mari de 50-60 de mp, caci nu o sa faca fata. Fiind cel “slab” model din punct de vedere a capacitatii de dezumidificare dintre cele 8 pe care le are in momentul de fata Carrier, este si cel mai mic, dar si cel mai ieftin!

 

Citeste descreierea completa

Carrier CDG-305E Nuvo 30 cu capacitate mare de dezumidificare

Daca ai probleme cu umiditatea dintr-o incapere mare, sau in general in toata casa, Carrier are un dezumidificator casnic cu o capacitate mare de dezumidificare sub numele de Carrier CDG-305E Nuvo 30 (il regasiti si sub numele de CDG-30E). Acesta desi arata identic ca precedentele doua modele 205E si 255E, care aveau o capacitate de dezumidificare de 20 respectiv 35 de litri, in cazul de fata capacitatea maxima este de 30 de litri in 24 de ore, ceea ce nu este deloc putin 🙂

 

Citeste descreierea completa

Carrier CDG-205E Nuvo 20 pentru spatii de 150 mp

Daca doresti un dezumidificat puternic, care sa faca fata la o suprafata de maxim 150 mp, insa sa fie cat de cat acceptabil la zgomot, si sa aiba mai multe moduri de operare, Carrier CDG-205E Nuvo 20 este cel mai ieftin model din seria CDG a producatorului de dezumidificatoare (mai mult indistriale) pe care ti le ofera.

Desi arata identic ca celelate doua modele din aceasta serie, el este mult mai silentios, insa are si o capacitate maxima de dezumidifcare mai mica.

 

Citeste descreierea completa

Carrier CDG-255E Nuvo 25 pentru incaperi de pana la 190 mp

Chiar daca Carrier este concetrat mai mult pe dezumidificatoare industriale, are si pentru utilizatori casnici cateva modee puternice. Una din cel mai avansat model atat din punct de vedere a modurilor de utilizare precum si a suprafetei recomandate de utilizare este Carrier CDG-255E, care este recomandat pentru incaperi cu o suprafata maxima de 190 de mp.

 

 

 

Citeste descreierea completa