Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Carrier CDG-305E Nuvo 30 cu capacitate mare de dezumidificare

Carrier CDG-305E Nuvo 30 cu capacitate mare de dezumidificare
5 ([din]) 1 vot[uri]

Daca ai probleme cu umiditatea dintr-o incapere mare, sau in general in toata casa, Carrier are un dezumidificator casnic cu o capacitate mare de dezumidificare sub numele de Carrier CDG-305E Nuvo 30 (il regasiti si sub numele de CDG-30E). Acesta desi arata identic ca precedentele doua modele 205E si 255E, care aveau o capacitate de dezumidificare de 20 respectiv 35 de litri, in cazul de fata capacitatea maxima este de 30 de litri in 24 de ore, ceea ce nu este deloc putin 🙂

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Principalele caracteristici al dezumidificatorului Carrier CDG-305E Nuvo 30 (305E):

– asa cum am specificat mai sus, are o cpaacitate maxima de dezumidificare de 30 de litri in 24 de ore.
– suprafata recomandata de producator este de 230 m², insa intodeauna e mai indicat sa folositi dezumidificatoru lpentru incaperi mai mici decat cel zis de producator
– pentru a putea face fata unei suprafete asa de mare, debitul de aer ventilat in fiecare ora este de 220m³
– fiind cel mai puternic model de la Carrier, DG-305E Nuvo 30 are un consum destul de mare de energie, de 605W. Avand in vedere faptul ca aceste tipuri de aparate functioneaza destul de mult, trebuie o atentie sporita si la acest aspect, inainte de achizitia lui. Evident, un model care consuma mult, de obicei are si o capacitate mai mare de dezumidificare, deci nu va functiona asa de mult, insa nu e intodeauna asa.
– este un model destul de greu, de 15.5 kg, deci e binevenit orezenta rotilor si a manareului pentru transport.
– capacitatea colectorului de apa este de 4.7 litri, care din punctul meu de vedere este o valoare prea mica. Sa nu uitati faptul ca modelul 205E, care poate strange cu 505 mai putina apa in acelasi interval de timp, area colector la fel de “mare”.

CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

Modurile de functionare:

– mod automat. Aparatul va controla in mod automat umiditatea incaperii pe un domeniu de confort de 45%-55%, in functie de tempeatura.
– dezumidificare continua. Indiferent de umiditatea din incapere, acesta va functiona pana cand este oprit, sau pana cand colectorul de apa se umple (daca nu cumva e legat la drenaj continu)
– manual. Setam din tastele + si – valoarea dorita in trepte de cate 5%, din intervalul a 35% si 85%
– uscare haine. Ventilatorul va functiona pe treapta superioara, pentru a usca cat mai rapid hainele.

Mare avantaj al modelului Carrier CDG-305E Nuvo 30 (305E) fata de celelalte modele din seria cdg este faptul ca are o cpacitate de dezumidificare mult mai mare, insa pretul lui difera foarte putin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *