Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Carrier CDT-105E3 Nuvo 10

Carrier CDT-105E3 Nuvo 10
4 ([din]) 1 vot[uri]

Dezumidificatorul Carrier CDT-105E3 Nuvo 10 este modelul cel mai mic al acestui producator de dezumidificatoare casnice si nu numai, care este destinat pentru spatii de pana la 80 de mp, si care are o cpaacitate maxima de dezumidificare de 10 litri in 24 de ore. Chiar daca contravine cu cele zise de producator, eu nu recomand pentru spatii mai mari de 50-60 de mp, caci nu o sa faca fata. Fiind cel “slab” model din punct de vedere a capacitatii de dezumidificare dintre cele 8 pe care le are in momentul de fata Carrier, este si cel mai mic, dar si cel mai ieftin!

 

 

VEZI AICI CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Principalele caracteristici al dezumidificatoruli Carrier CDT-105E3 Nuvo 10 :

– capacitatea maxima de dezumidificare al acestuia este de 10 litri in 24 de ore, insa in conditii “normale” acesta este undeva la 6 litri.
– capacitatea colectorului de apa este de doar 1.4 litri, ceea ce este foarte mic in comparatie cu capacitatea de dezumidificare. Chiar daca nu evem o umiditate extrema in camera, recipientul se umple lejer 6-8 ore.
– consumul energetic este de 0.22 kW
– debitul de aer ventilat este de 120 de m3/h
– chiar daca producatorul afirma ca are un nivel de zgomot de doar 43 de dB(A) (in comparatie cu cele 50 al modelului CDG-305E poate fi considerat silentios), acesta este o valoare prea mare pentru foarte multi, pentru a-l putea folosi si seara
– manerul mare cu care este echipat ne ajuta la mutarea aparatului, caci acesta are undeva la 10 kilograme
– marimile la Carrier CDT-105E3 sunt destul de reduse pentru un dezumidificator cu compresor: 33X28X43 cm
– avem control electric pentru umiditatea dorita, in pasi de cate 5%, intre 35% si 80%
– avem si mod continu, asta este recomandat pentru cazuri cand aparatul este legat la drenaj

Carrier CDT-105E3 este un dezumidificator destul de mic, insa cu o capacitate de dezumidificare destul de buna, si daca il prindeti la o reducere buna, poate avea cel mai bun raport de pret/capacitate de dezumidificare.

VEZI PRETUL LUI ACTUAL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *