Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Carrier CDG-255E Nuvo 25 pentru incaperi de pana la 190 mp

Carrier CDG-255E Nuvo 25 pentru incaperi de pana la 190 mp
4 ([din]) 6 vot[uri]

Chiar daca Carrier este concetrat mai mult pe dezumidificatoare industriale, are si pentru utilizatori casnici cateva modee puternice. Una din cel mai avansat model atat din punct de vedere a modurilor de utilizare precum si a suprafetei recomandate de utilizare este Carrier CDG-255E, care este recomandat pentru incaperi cu o suprafata maxima de 190 de mp.

 

 

 

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII SI PRET ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Principalele caracteristici al dezumidificatorului electric casnic Carrier CDG-255E Nuvo 25:

– asa cum e foarte usor “de ghicit” la modelel acestui producator, capacitatea maxima de dezumidificatoare o dau primele doua cifre. Deci vorbim in acest caz despre o capacitate maxima de 25 litri de apa in 24 de ore.
– deoarece in momentul de fata doar un singur model este mai puternic decat acesta, putem sa ne asteptam si la un consum energetic pe masura, care poate atinge maximul de 324 W.
– volumul de aer ventilat in 60 de minute este de 220 de m3
– daca ati citit la cateva review-uri la modelul 205E ca este unul zgomotos, atunci 255E este si mai galagios, caci nivelul de zgomot oficial este de 50 dB(A) in treapta a doua a ventilatorului sau 45 dB(A) in prima treapta.
– asa cum a reiesit mai inainte, avem doua trepte de viteze a ventilatorului
– timer-ul este destul de “smart” la acest model, caci putem seta ori timpul cand (peste cat timp) sa porneasca aparatul, sau dupa cate ore de functionare sa se opreasca
– daca cumva aparatul ramane fara curent, deoarece are asa-numitul Auto-restart, acesta isi va relua activitatea conform etarilor pe care le-a avu
– capacitatea colectorului de apa este de 4.7 litri (asa cum au toate modele din seria CDG), fiind destul de mare, astfel incat dupa primele zile de la punerea in functiune a aparatului, rezervorul se umple maxim o data pe zile

 

ALTE REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Chiar daca am lasat-o la sfarsit, este una din cele mai importante aspecte si la Carrier CDG-255E Nuvo 25, si anume modurile de functionare:
mod automat. Aparatul va controla in mod automat umiditatea incaperii pe un domeniu de confort de 45%-55%, in functie de tempeatura.
dezumidificare continua. Indiferent de umiditatea din incapere, acesta va functiona pana cand este oprit, sau pana cand colectorul de apa se umple (daca nu cumva e legat la drenaj continu)
manual. Setam din tastele + si – valoarea dorita in trepte de cate 5%, din intervalul a 35% si 85%
uscare haine. Ventilatorul va functiona pe treapta superioara, pentru a usca cat mai rapid hainele.

Carrier CDG-255E Nuvo 25 este un model voluminos, are o capacitate mare de dezumidificare, insa una din cele mai importante aspecte ar fi cele patru modeuri de functionare pe care le are. La greutatea de 15.5 kg pe care le are, rotile chiar ne sunt de folos, cand dorim sa miscam acest aparat.

Diferentele de preturi la modele din seria CDG sunt de maxim 200 de lei (intre cel mai slab si cel mai puternic), deci merita o atentie sporita la datele tehnice referitoare la capacitatea maxima de dezumidificare a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *