Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Carrier CDG-205E Nuvo 20 pentru spatii de 150 mp

Carrier CDG-205E Nuvo 20 pentru spatii de 150 mp
4.7 ([din]) 3 vot[uri]

Daca doresti un dezumidificat puternic, care sa faca fata la o suprafata de maxim 150 mp, insa sa fie cat de cat acceptabil la zgomot, si sa aiba mai multe moduri de operare, Carrier CDG-205E Nuvo 20 este cel mai ieftin model din seria CDG a producatorului de dezumidificatoare (mai mult indistriale) pe care ti le ofera.

Desi arata identic ca celelate doua modele din aceasta serie, el este mult mai silentios, insa are si o capacitate maxima de dezumidifcare mai mica.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Cele patru moduri de functionare la dezumidificatorul casnic Carrier CDG-205E Nuvo 20 :

mod automat. Acest tip functionare de obicei se regaseste doar la modelele de top, in care se va regla automat umiditatea relativa intre 45% si 55%, in functie de temperatura din incapere. Se va alege umiditatea cea mai “placuta” pentru om, care difera in functie de temepratura.
mod manual. Modul simplu, in care noi alegem umiditatea dorita, setam treapta ventilatorului. Putem alege in trepte a cate 5% din intervalul a 35% – 85%.
mod continu. Aparatul va porni, si va functiona pana cand este oprit, sau colectorul de apa se umple. Acest mode este cautat mai ales de cei care vor un dezumidificator care sa mearga permanent, indiferent de umiditate.
mod uscare haine. Aparatul va funtiona in treapta superioara a ventilaatorului, insa va fi si zgomotos.

 

Celelate detalii tehnice la Carrier CDG-205E Nuvo 20 :

– numele modelului arata si capacitatea maxima de dezumidifare al acestuia, adica 20 de litri in 24 de ore.
– cantitatea de aer recirculat in 60 de minute este de 210 m3.
– fiind modelul “cel mai slab” din seria CDG, are si cel mai mic consum energetic, care sa nu uitam ca conteaza foarte mult, deoarece un dezumidifcator este un consumator destul de important intr-o casa. Deci consumul maxim este de 263 W.
– timerul ne ajuta sa setam intre 1 si 24 de ore, durata de functionare a aparatului. totodata se poate seta si peste cat timp sa porneasca.
– capacitatea rezervorului de apa este acelasi ca si la modelele mai puternice, avand un volum de 4.7 litri, volum foarte mare pentru capacitatea maxima de dezumidificare de 20 de litri.
– din pacate este un aparat maricel, avand 40X25X56 de cm, deci atentie si la acest aspect.
– nivelul de zgomot este acceptabil, de 43, respectiv 47 dB(A) in cele doua viteze de functionare.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Chiar daca Carrier CDG-205E Nuvo 20 este modelul cu cea mai mica capacitate de dezumidificare din seria CDG, cu capacitate de 20 de litri in 24 de ore, si fiind idela pentru incaperi cu o suprafata maxima de 120 de mp, este un model puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *