Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Turbionaire Smart 16 Eco ideal pentru un dormitor mare

Atunci cand alegeti un dezumidificator electric, una din cele mai importante aspecte pe care trebuie sa-l luati in considerare, este marimea camerei pentru care este recomandat de producator. Daca aveti un dormitor de 25 mp, degeaba luati un model care este recomandat pentru o incapere cu o suprafata de 10 mp, caci aparatul chiar daca va dezumidifica aerul, va functiona incontinu, si dezumidificarea se va face lent. Turbionaire Smart 16 Eco este un model recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 65 m³, adica o suprafata de aproximativ 25 de mp.

 

Citeste descreierea completa

Turbionaire Smart 10 Eco poate fi deajuns

Dezumidificatorul electric Turbionaire Smart 10 Eco este una din cele mai vandute si cele mai apreciate dezumidificatoare care sunt ideale pentru spatii mici de aproximativ 12 metri patrati. Chiar daca majoritatea celor care o cumpara au dormitoare sau incaperi mult mai mari unde o vor folosi, datorita pretului destul de mic, si a unor functii pe care le are, ramane printre favoritele celor care vor sa scape de umiditatea excesiva din incaperi.
Denumirea modelelelor de la Turbionaire ne specifica deja capacitatea maxima de dezumidificare in 24 de ore, in acest caz fiind de 10 litri de apa.

 

Citeste descreierea completa

Turbionaire Smart 12 pentru dormitoare si spatii mici

Desi cei de la Turbionaire se declara ca sunt pe piata de climatizare inca din 2002, la dezumidificatoare a aparut doar acum primul model al lor pe piata. Trebuie sa mai stiti despre aceasta firma, ca este o firma din Romania, care importa si comercializeaza diverse echipamente profesionale de ventilare.
Si deoarece au un marketing excelent (de indata ce a aparut pe Emag modelul Turbionaire Smart 12, in aceasi zi au aparut si review-uri excelente despre acest model, cu maxim de stelute 🙂 )
), probabil vor avea si vanzari destul de mari.

 

Citeste descreierea completa