Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Turbionaire Smart 10 Eco poate fi deajuns

Turbionaire Smart 10 Eco poate fi deajuns
4.1 ([din]) 11 vot[uri]

Dezumidificatorul electric Turbionaire Smart 10 Eco este una din cele mai vandute si cele mai apreciate dezumidificatoare care sunt ideale pentru spatii mici de aproximativ 12 metri patrati. Chiar daca majoritatea celor care o cumpara au dormitoare sau incaperi mult mai mari unde o vor folosi, datorita pretului destul de mic, si a unor functii pe care le are, ramane printre favoritele celor care vor sa scape de umiditatea excesiva din incaperi.
Denumirea modelelelor de la Turbionaire ne specifica deja capacitatea maxima de dezumidificare in 24 de ore, in acest caz fiind de 10 litri de apa.

 

 

PESTE 100 DE PARERI GASITI AICI

 

Principalele caracteristici tehnice al dezumidificatorului Turbionaire Smart 10 Eco :

– cu capacitatea maxima de 10 litri pe zi, daca aveti probleme serioase cu umiditatea, si aveti o incapare de peste 20 de metri patrati, ar fi bine sa va uitati la un alt model, cu capacitati mai mari, deoarece acesta va functiona aproape non-stop pentru a putea reduce umiditatea. Capacitatea maxima de 10 litri o poate avea, cand in camera este o umiditate de 80% si temperatura aerului de 35° C. Acestea sunt valorile la care toti producatorii trebuie sa calculeze capacitatea aparatelor.
– debitul de aer ventilat este de 80 m³/h, fiind o valoare buna pentru un model asa de mic.
– puterea maxima consumata este de 200W/1A , un consum mai mult decat ok.
– Turbionaire Smart 10 Eco are doua moduri de functionare: mod automat si mod de funcționare dezumidificare continua. La mod automat, aparatul va porni automat la o umiditate mai mare cu 5% decat cea setata, si se va opri la o umiditate cu 5% mai mica. Deoarece are un display micut, este vizibil intodeauna valoare “citita” de aparat. In mod continu aparatul va functiona indiferent de umiditatea din camera, pana cand acesta este oprita.
– In ambele moduri de functionare enumerate mai sus, puteti seta viteza una din cele doua trepte de viteze a ventilatorului. Aparatul poate deveni destul de galagios cand este setat viteza mare de ventilare.
– Turbionaire Smart 10 Eco are si INSIDE DRYING. Aceasta functie previne formarea mucegaiului in interiorul dispozitivului, din cauza umezelii ramase dupa oprirea acestuia.

Asa cum aproape orice dezumidificator electri cu compresor au indicator de rezervor plin si posibilitatea de drenaj continua, si acest model o are.
Chiar daca peste tot se scrie faptul ca are filtru de aer, acesta este ceva banal, o pasla care se poate spala, insa nu o prea se murdareste, caci trece cam tot prin el 🙂
Turbionaire Smart 10 Eco are 296 x 416 x 217 mm, cantareste aproximativ 10 kg, si un nivel de zgomot de 40 dB(A)

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *