Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Turbionaire Smart 16 Eco ideal pentru un dormitor mare

Turbionaire Smart 16 Eco ideal pentru un dormitor mare
4.3 ([din]) 4 vot[uri]

Atunci cand alegeti un dezumidificator electric, una din cele mai importante aspecte pe care trebuie sa-l luati in considerare, este marimea camerei pentru care este recomandat de producator. Daca aveti un dormitor de 25 mp, degeaba luati un model care este recomandat pentru o incapere cu o suprafata de 10 mp, caci aparatul chiar daca va dezumidifica aerul, va functiona incontinu, si dezumidificarea se va face lent. Turbionaire Smart 16 Eco este un model recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 65 m³, adica o suprafata de aproximativ 25 de mp.

 

 

MULTE PARERI DESPRE ACEST MODEL GASITI AICI

 

Principalele caracteristici tehnice al dezumidificatorului electric cu compresor Turbionaire Smart 16 Eco:

– are o capacitate maxima de dezumidificare de 16 litri in 24 de ore. Aceasta valoare maxima o poate atinge in conditiile in care umiditatea aerului este de 80% si la o temperatura de 35 °C. Nu va speriati de aceste valori, care de obicei nu se regasesc in cmara Dvs, caci acestea sunt valorile la care toti producatorii trebuie sa raporteze capacitatea aparatului.
– in comparatie cu modelul Smart 10, care are o capacitate maxima de 10 litri pe zi, si un consum de 200W, acesta consuma doar 240W si are o capacitate de dezumidificare cu 60% mai mare. Deci un cosum mult mai mic in total.
– Smart 16 Eco are doua moduri de functionare, cea Continua si cea Automata. In modul AUTO unitatea functioneaza tinanad cont de umiditatea din incapere si cea setata, in timp ce in modul Continuu (CONTINUOUS) unitatea functioneaza neintrerupt indiferent de umiditatea din incapere, aceasta functie putand fi utilizata si pentru uscarea rufelor.
– cu ajutorul butonului Wind, putem alege viteza ventilatorului. Daca de exemplu vreti sa functioneze si noapte, atunci alegeci Silence, ca aparatul sa fie mai silentios.
– aparatul poate fi programat cat timp sa functioneze, asta in intervalul a 1-24 de ore.
– desi la alti producatori nu prea se regaseste, functia de Uscare interoara poate fi de folos, care usuca radiatorul aparatului, pentru a preveni aparitia bacteriilor si a mucegaiului in interiorul aparatului.
– Turbionaire Smart 16 Eco are si un mic afisaj pe care putem vedea umiditatea actuala din camera, si totodata ne ajuta sa selectam valoarea de umiditate din aer, pe care vrem sa-l atingem.
– debitul de aer maxim circulat este de 130 m³/h, asta cand ventilatorul este setat pe viteza mare.
– chiar daca este un aparat cu capacitati destul de mari de dezumidificare, nivelul de zgomot este acceptabil, de 42 dB(A).

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Aparatul nu este deloc usor, caci cantareste 12 Kg, insa daca vreti sa-l mutati in alt loc, are roti, care va pot ajuta mult. Ca sa functioneze la capacitatile lui date de producator aparatul trebuie amplasat la cel puti 50 de cm de pereti!
Chiar daca nu este cel mai ieftin model de la acest brand, daca aveti o incapere mare unde se va folosi, merita diferenta de pret, caci la raportul de consum/capacitate de dezumidificare sta mult mai bine decat modelel mici.

2 Responses to Turbionaire Smart 16 Eco ideal pentru un dormitor mare

  1. Onofreiasa says:

    Acest articol nu scoate apă, chiar dacă nivelul de umiditate este peste 70%.
    Care este cauza, în rest, funcționează în parametri; lipsa freonului în parametri este cauza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *