Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Turbionaire Smart 12 pentru dormitoare si spatii mici

Turbionaire Smart 12 pentru dormitoare si spatii mici
3.9 ([din]) 14 vot[uri]

Desi cei de la Turbionaire se declara ca sunt pe piata de climatizare inca din 2002, la dezumidificatoare a aparut doar acum primul model al lor pe piata. Trebuie sa mai stiti despre aceasta firma, ca este o firma din Romania, care importa si comercializeaza diverse echipamente profesionale de ventilare.
Si deoarece au un marketing excelent (de indata ce a aparut pe Emag modelul Turbionaire Smart 12, in aceasi zi au aparut si review-uri excelente despre acest model, cu maxim de stelute 🙂 )
), probabil vor avea si vanzari destul de mari.

 

VEZI AICI ACELE REVIEW-URI

Sa vedem insa principalele caracteristici tehnice al dezumidificatorului electric Turbionaire Smart 12 :

– capacitatea maxima de dezumdificare al aparatului este de 12 litri in 24 de ore, si desi pe site-ul lor e tracut ca si fiind o valoare mare, cu aceasta valoare nu se afla nici macar la “mijloc” in comparatie cu alte marci. Da, 12 litri maxim e bine, insa nu e o valaore mare.
– puterea maxima consumata este de 240 W, care este pentru modul de dezumidicare haine, sau cea manuala cu treapta de ventilatie mare, deci aceasta valoare poate fi mai mica, in trapta normala de ventialare.
– aparatul are un debit de aer ventilat maxim de 100 mc/h
– ceea ce este foarte corect “zis”, este suprafata maxima a aincapreii pentru care este recomandat. Turbionaire recomanda modelul SMART 12 pentru incaperi cu o suprafata maxima de 25 mp, fiind o chiar o valaore reala.
– este un model cu afisaj electric, deci vedem umiditatea din camera ,sau putem seta cu usurinta valoarea dorita.
– ventilatorul are doua trepte de viteze, deci il putem volosi intr-un mode mai silentios, insa cu o capacitate mai mica, sau putem usca repede hainele cu el, insa aparatul va fi mai zgomotos
– are si timer, ideal, daca dorim sa oprim functionarea aparatului dupa un anumit timp.

Turbionaire Smart 12 are doua moduri de functionare:
– Continua. Cand aparatul functioneaza dupa setarila noastre.
– Auto. cand aparatul ia in calcul si temepratura din incapere si vas seteaza umiditatea, care este cea mai placuta organismului
– Desi e separat de cele doua, are si uscare rufe, ceea ce la alte marci este luat ca si mod de functionare.

Mai trebuie sa stiti despre Turbionaire Smart 12 si faptul ca daca se ia curentul, dupa remediarea problemei, aparatui isi reia procesul de dezumidificare cu setarile aferente, si ca este un model “normal zgomotos”. Adica chiar daca se lauda lumea ca e foarte silentios, asta doar in prima trapta de ventilare

Cu un pret foarte mic pentru un dezumidificator cu astfel de capacitati, cu siguranta va fi un model destul de cautat.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

3 Responses to Turbionaire Smart 12 pentru dormitoare si spatii mici

  1. Ifrim Tudor says:

    Buna seara,
    Am un Smart 12 si pe afisaj nu mai apare procentul de umiditate. Apare Lo. Ventilatorul functioneaza, filtrul este curat, dar in recipientul pentru condens nu este nicio picatura de apa. Care este cauza?

  2. mihalache diana says:

    buna ziua.mi am cumparat acest aparat si a ajuns astazi;dar nu se opreste la umiditatea setata asa cum scrie in instructiuni. Ce e de facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *