Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Inventor Care C2-12L cu o capacitate de dezumidificare marita

Dezumidificatorul electric Inventor Care C2-12L este complet identic cu modelul C2-10L in ceea ce priveste aspectul si marimile, cel mai important sapect, care il deosebeste pe cei doi fiind capacitatea de dezumidificare.
12L poate fi vazut ca un 10L inbunatatit, caci puterea lui de dezumidificare este cu 20% mai mare, respectiv poate atinge un moxim de 12 litri in 24 de ore.

Citeste descreierea completa

Inventor EVA II PRO Wi-Fi sau EP3 cu WiFi

Dezumidificatorul Inventor EVA II PRO Wi-Fi, in unele site-uri apare sub numele de EP3 – WiFi20L este un model care poate fi comandat si de pe telefonul mobil, caci are Wifi.
Scanand QR cod-ul de pe model, il putem controla de la distanta. Il putem opri sau porni, seta modeul de dezumidificare, sau a seta nivelul de umiditate dorita.

Citeste descreierea completa

Inventor Care C2-10L cu doua trepte de viteza

Dezumidificatorul Inventor Care C2-10L este un model mai mic fata de modelul Premium 21l, avand o capacitate de dezumidificare de 10 litri de apa in 24 de ore, in comparatie cu cele 21 de litri al modelului premium.
Insa acest aspect poate fi cel castigator la alegerea unui dezumidificator electric, caci daca nu avem o incapere prea mare, nu avem de ce sa ne luam un “monstru” care consuma mult mai mult.

Citeste descreierea completa

Inventor Premium 21l

Umezeala a devenit una dintre neajunsurile de importanta majora a ultimilor ani. In afara problemelor cauzate de deteriorarea casei, a hainelor sau a documentelor arhivate, se poate ajunge si la probleme grave de sanatate.

Unul dintre aliatii in lupta contra condensului si a mucegaiului este reprezentata de catre dezumidificatorul Inventor Premium 21l, care este considerat ca si unul dintre cele mai performante aparate existente.

O atmosfera curata si sanatoasa

Destinat spatiilor rezidentiale de mari dimensiuni, aparatul face minuni in privinta rapiditatii cu care usuca aerul (chiar si in incinte cu un nivel ridicat al umiditatii), datorita functiei TURBO cu care este echipat.

Capacitatea de evacuare a condensului este de 21 de litri intr-un interval de 24 de ore, iar debitul de aer ce poate fi uscat ajunge la incredibila cifra de 200 m3/ora.

Citeste descreierea completa