Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Inventor Care C2-12L cu o capacitate de dezumidificare marita

Inventor Care C2-12L cu o capacitate de dezumidificare marita
4.1 ([din]) 12 vot[uri]

Dezumidificatorul electric Inventor Care C2-12L este complet identic cu modelul C2-10L in ceea ce priveste aspectul si marimile, cel mai important sapect, care il deosebeste pe cei doi fiind capacitatea de dezumidificare.
12L poate fi vazut ca un 10L inbunatatit, caci puterea lui de dezumidificare este cu 20% mai mare, respectiv poate atinge un moxim de 12 litri in 24 de ore.

 

VEZI AICI MAI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Principalele caracteristici al dezumidificatorului Inventor Care C2-12L :

– asa cum am zis si mai sus, are o capacitate maxima de dezumidificare de 12 litri in 24 de ore, insa aceste valori cum bine stim, nu se ating in conditii “care pot fi intalnite in casa”
– desi are o capacitate mai mare, consumul lui energetic este mai mic, de 207 W
– deoarce are consum mai mic, insa capacitate de dezumidificare mai mare, este un model mai scump decat 10L
– are doua trepte de viteza, si asta conteaza cel mai mult la nivelul de zgomot. Daca functioneaza pe treapta inferioara, are 40db(A), iar pe treapta superioara 44 db(A). Este deci putin mai galagios decat celalalt model, dar si acesta numai cand e setata pe treapta superioara, caci in cea inferioara e la fel. Daca vrem ca aparatul sa fie silentios, apasam tasta SILENT si gata.
– marimea a ramas aceasi, de 308mm latime × 247 adancime × 456 inaltime mm, si are o greutate de 11 kg.
– are un display digital minimalist, insa indeajuns pentru a vedea umiditatea masurata de aparat, sa setam cu usurinta umiditatea dorita, etc..
– umiditatea dorita se poate seta cu usurinta cu ajutorul tastelor de + si – , in trepte de 5%, iar dca vrem o dezumidificare continua, care sa nu tina cont de umiditatea aerului, apasam tasta Cont.
– cu ajutorul Timer-ului putem seta programul de functionare a aparatului
– cu un debit de aer ventilat de 120 m³/h si capacitate de 12 litri/24h este recomandat pentru spatii de pana la 25 mp
– desi are protectie la preaplin, si si posibilitate de drenaj continu, capacitatea rezervorului putea sa fie mai mare (asta fiind o parere personala)

Nu stiu daca se mai gaseste modelul mai mic, insa Inventor Care C2-12L cu siguranta merita diferenta de pret (este de 100 de lei momentan) in favoarea acestuia.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *