Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Inventor Premium 21l

Inventor Premium 21l
4 ([din]) 40 vot[uri]

Umezeala a devenit una dintre neajunsurile de importanta majora a ultimilor ani. In afara problemelor cauzate de deteriorarea casei, a hainelor sau a documentelor arhivate, se poate ajunge si la probleme grave de sanatate.

Unul dintre aliatii in lupta contra condensului si a mucegaiului este reprezentata de catre dezumidificatorul Inventor Premium 21l, care este considerat ca si unul dintre cele mai performante aparate existente.

O atmosfera curata si sanatoasa

Destinat spatiilor rezidentiale de mari dimensiuni, aparatul face minuni in privinta rapiditatii cu care usuca aerul (chiar si in incinte cu un nivel ridicat al umiditatii), datorita functiei TURBO cu care este echipat.

Capacitatea de evacuare a condensului este de 21 de litri intr-un interval de 24 de ore, iar debitul de aer ce poate fi uscat ajunge la incredibila cifra de 200 m3/ora.

 

VEZI AICI CATEVA OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Aparatul poate functiona in regim permanent (pentru zonele ce prezinta un grad mare de umiditate) sau alternativ datorita unui timer de mare precizie pe care il are din dotare.

Cu ajutorul acestuia se poate programa programul de functionare al aparatului, avand posibilitatea de a seta ora de pornire si de oprire.

Rezervorul de colectare al condensului are o capacitate de 3 litri, suficienta pentru regimul alternativ de functionare.

Aparatul este prevazut cu un racord pentru un furtun flexibil ce ne ofera posibilitatea unui drenaj continuu , condensul extras ajungand astfel direct in reteaua de canalizare.

Inventor Premium este unul dintre dezumidificatoare ce pot actiona si ca ionizator al aerului. Aparatul elibereaza ioni negativi care absorb bacteriile si particulele de praf, iar astfel se obtine o atmosfera curata si pura.

Dotare cu functii la nivel premium

Aparatul este unul inovativ, iar aceste lucru se vede din designul placut dar si din functiile cu care este dotat.

Prin functia de Dezumidificare Inteligenta aparatul ne ajuta sa economisim bani, dar in acelasi timp sa ajutam si mediul inconjurator, prin economia de energie electrica pe care o facem.

Datorita senzorului electronic de detectare al umiditatii din mediul inconjurator, aparatul va corela automat nivelul de umiditate in functie de temperatura existenta in camera.

Functia de Uscare Haine este folosita pentru uscarea rufelor. Este suficient sa intindem hainele pe un suport amplasat intr-o incapere de mici dimensiuni iar aerul generat de aparat va usca hainele intr-un timp record, pastrand in acelasi timp si un nivel de umiditatea scazut al incaperii.

Aparatul este dotat si cu functia Auto Restart. Acesta va porni automat dupa o pana de curent si va folosi ultimile setari memorate.

Inventor Premium este prevazut cu un sistem de protectie la preaplin. Atunci cand rezervorul de condens se umple, aparatul se va opri automat, iar un led de avertizare se va aprinde.

Filtrul de aer este foarte usor accesibil si este lavabil.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a aparatului si este foarte simplu de utilizat.

Tastele sunt protejate de o membrana de plastic, fapt ce usureaza intretinerea acestora.

Pe ecranul amplasat in partea centrala este afisata valoarea umiditatii din incapere, iar butoanele ce il inconjoara sunt folosite pentru:

  • reglarea nivelului de umiditate dorit (tastele plus si minus);
  • activarea functiei de ionizare;
  • activarea functiei turbo;
  • butonul pornire/oprire;
  • selectarea modurilor de functionare.

Aparatul functioneaza si la valori mici ale temperaturii ambientale (5 – 30 grade Celsius).

Desi are o greutate de numai 12 kilograme, dezumidificatorul este prevazut cu o serie de facilitati care usureaza deplasarea acestuia.

Manerul pentru transport amplasat in partea superioara este retractabil, iar in partea inferioara aparatul dispune de patru rotile rotative.

Inventor Premium are dimensiunile de 350 x 238 x 510 (mm).

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

One Response to Inventor Premium 21l

  1. marius says:

    vreau sa cumoar un dezumidificator inventor premium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *