Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Inventor EVA II PRO Wi-Fi sau EP3 cu WiFi

Inventor EVA II PRO Wi-Fi sau EP3 cu WiFi
4 ([din]) 66 vot[uri]

Dezumidificatorul Inventor EVA II PRO Wi-Fi, in unele site-uri apare sub numele de EP3 – WiFi20L este un model care poate fi comandat si de pe telefonul mobil, caci are Wifi.
Scanand QR cod-ul de pe model, il putem controla de la distanta. Il putem opri sau porni, seta modeul de dezumidificare, sau a seta nivelul de umiditate dorita.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL CU WI FI

 

Principalele caracteristici al dezumidificatorului electric Inventor EVA II PRO Wi-Fi sau EP3 – WiFi :

– capacitatea de dezumidificare este una ridicata, putand sa atinga un maxim de 20 de litri de apa in 24 de ore.
– cu capacitatea lui de dezumidificare, il recomand pentru spatii de pana la 50 mp (producatorul nu zice nimic legat de acesta)
– are trei trepte de ventilatie, Silentios, Mediu si Turbo, dintre cae putem alege pe care dorium, conform necesitatilor din camera. Capacitatea maxima de dezumidificare este calculata cu ventilatorul pe cea mai mare treapta, si conditii speciale de umezeala, temepratura (asa face orice producator)
– putem alege din cele trei(plus unu) tipuri de functionare. Uscare haine, care va activa ventilatorul in mod Turbo, si se va opri numai daca umiditatea relativa este sub 45%. Continua – aparatul va functiona indiferent de umiditatea din aer, pana cand este oprit, sau rezervorul e plin. Modul Smart va tine umiditatea in intervalul 45-55% tinand cont si de temperatura.
– daca nu ne place niciuna din cele trei moduri de functionare, avem si asa zisul mod Manual, cu care putem seta cu butoanele + si – valoarea dorita in trepte de cate 5%, in intervalul de 35-85%
timer. Avem doua functii de Stop si Start, adica cand sa se opreasca sau peste cat timp sa porneasca aparatul. In intervalul de 0-10 ore putem seta aceasta valoare in trepte de 30 de minute, iar peste in trepte de 1 ora.
– ion. Inventor EVA II PRO Wi-Fi sau EP3 – WiFi are si functie de ionizare a aerului. Cautat de multi, insa sunt si utilizatori care nu cred ca e bun pentru sanatate. Decizia de a folosi aceasta optiune tine de Dvs, aparatul o stie.
– aparatul are un consum maxim de 260 W
– capacitatea rezervorului este de 3 litri, avand si protectie la preaplin, iar daca se doreste se poate lega cu furtun la drenaj continu( si furtun se trimite in colet). Recipientul este dintr-un plastic transparent/albastru, deci vedem tot timpul cat de multa apa a strans deja
– avand o greutate de 14.4 kg, puteau sa puna un maner, pentru a putea fi mutat mai usor…
– este un model destul de silentios, masurat cu un telefon in cele 3 trepte de ventilatie, am masurat 41/47/49 dB in cele trei trepte ale ventilatorului

Posibilitatea de a opri/porni aparatul sau de a seta modul de functionare a acestuia de pe telefonul mobil e foarte cool, chiar poti vedea umiditatea din incapere in orice moment. Deoarece este un model mai “SMART“, si pretul este un pic mai ridicat, insa de cele mai multe ori il gasim la un pret foarte acceptabil in comparatie cu alte modele de la alti producatori .

Acest model este disponibil si in varianta fara wi fi sub numele de Inventor EVA II PRO EP3-ION20L , si este de obicei mai ieftin cu vreo 60 de lei

PS: in Germania se vinde foarte bine

 

VEZI AICI PRETUL MODELULUI FARA WI-FI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *