Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTK 25 E sau TTK25E ideal pentru o camera micuta

Trotec TTK 25 E sau TTK25E ideal pentru o camera micuta
4.5 ([din]) 4 vot[uri]

Chiar daca dezumidificatorul electric cu condensatie Trotec TTK 25 E este al doilea model dupa marime si capacitati de dezumidificare al acestui producator de acest tip de aparat si nu numai, personal recomand acesta mai mult, decat urmatorul model, cunoscut sub numele de TTK 28 E.

Inainte sa intram in detaliile tehnice ale acestui dezumidificator, trebuie sa stiti faptul ca acesta este una din cele mai mici modele care functioneaza cu compresor, si e recomandat pentru spatii mici. Nu-l cumparati daca aveti probleme cu umiditatea intr-o incapere de 60 mp!

 

Principalele caracteristic la Trotec TTK 25 E :

– capacitatea maxima de dezumidifcare chiar daca pe alecoair.ro apare ca fiind de 12 litri in 24 de ore, aceasta valoare este mai mica, oficial este de 10 litri/24h. Chiar si asa acest deumidificator va reusi sa “adune” in primele zile undeva la 2 litri de apa, dupa care mai putin, deoarece umiditatea din incapere incepe sa scada.
– chiar daca are aceasi capacitati de dezumidificare ca si modelul 28 E, debitul de aer recirculat este mult mai mic, de doar 50 mc/h, fiind asfel mult mai eficient.
– si consumul energetic este mai mic, de doar 200W
– cu aceste specificatii tehnice, este recomandat pentru incaperi cu o suprafata maxima de 15 mp, sau cu un volum de 37 mc.
– chiar daca este una din cele mai mici dezumidificatoare electrice cu condensare de pe piata, acesta este echipat cu higrostat, si avem posibilitatea de a alege umiditaeta relativa dorita pe trei valori. Apasand o singura tasta, selectam cu usurinta 40, 50 sau 60%
– marimile dezumidificatorului Trotec TTK 25 E (ttk25e) sunt: 38.6cm inaltime, 230 cm latime si tot atat la adancime.
– marimea mica insa nu inseamna ca este si usoara, caci are o greutate de 8.5 kg, si tocmai din aceasta cauza producatorul a pus si un maner pe el, pentru a puteta fi mutat mai usor.
– capacitatea rezervorului de apa este de 1.9 litri, care daca se umple, aparatul se opreste automat.

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASESTI SI AICI

 

Dezumidificatorul Trotec TTK 25 E este ideal pentru dvs, daca aveti probleme cu umiditatea intr-o incapere mica, sau o camera mica, deoarece este un aparat mic, cu capacitati de dezumidificare pe masura. Oricum, daca pana acum foloseati pastilelel acelea Ceresit, diferenta va fi enorma. Chiar daca este destul de silontios, pentru multi va fi deranjant sa functioneze noaptea in dormitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *