Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTK 28 E pentru spatii mici

Trotec TTK 28 E pentru spatii mici
5 ([din]) 2 vot[uri]

Daca ai probleme cu mucegaiul si cu umiditatea dintr-un spatiu destul de mic, adica cu o suprafata de sub 15 m², sau mai bine zis cu un volum util de maxim de 37 m³, una din modalitati este folosirea unui dezumidificator electric cu compresor (cu condensare) cum este si modelul Trotec TTK 28 E (TTK28E). Aceste valori sunt date de producator, eu personal il recomand pentru spatii si mai mici, sau unde valoare umiditatii nu este foarte diferit de cea dorita.

 

 

FOARTE MULTE REVIEW-URI GASESTI SI AICI

 

Principalele caracterisici al dezumidificatorului Trotec TTK 28E :

– cel mai important aspect la un dezumidificator este capacitatea maxima de dezumidificare, care in acest caz este 10 litri in 24 de ore, sau dupa standardul de calculare 8.57 de litri.
– asa cum am zis si la inceput, acesta este dedicat spatiilor mici, o camera, nicidecum pentru spatii de zeci de metri patrati! TTK 28 E este si ca marime una din cele mai mici modele al acestui producator, marimi care sunt de doar 41X30X21 cm. Da, este unul foarte mic pentru un dezumidifcator cu compresor!
– chiar daca este destul de micut, debitul de aer circulat intr-o ora este de 100 m³, o valoare deoseb de buna.
– si daca cei mai multi dintre cei care ar avea nevoie de un astfel de aparat din start cred ca nu e destul de bun, pentru a fi luat in seama, ei bine acesta are si trei nivele presetate de umiditate care pot fi selectate. Astfel, cand aparatul sesizeaza faptul ca umiditatea a scazut sub 40-50 sau 60%, opreste compresorul. Pentru diferite ocazii avem si posiilitatea de a alege dezumidificarea continua, cu ajutorul caruia aparatul functioneaza pana cand este oprit de utilizator, sau recipientul este plin
– era sa uit consumul maxim al acestuia, care este de 270 W
– recipientul de apa are un volum de 2 litri, un volum care se va umple in 24 de ore, numai daca umiditatea setata este cu 20% mai mica decat cea din incapere. Daca dorim, il putem lega cu un furtun la drenaj continu, si astfel uitam de toate problemele care pot aparea legat de umplerea rezervorului.
– chiar daca e micut, deoarce are peste 11 kg, Trotec TTK 28 E are roti si maner, pentru o manevrabilitate cat mai usoara.
– filtrele de aer despre care vorbeste producatorul, daca nu ar fi cam tot acolo ar fi nivelul de filtrare 🙂

 

VEZI AICI CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA

 

Trotec TTK 28E este destul de mic, are higrostat incorporat, si poate face fata unor incaperi mai mici, sau a unui dormitor, insa daca aveti o suprafata mai mare, unde aveti probleme cu umiditatea, luati un model mai puternic, caci exista destule!
Chiar daca are numai o treapta de ventilatie, pentru mine ar fi prea galagios sa il folosesc in dormitor.

2 Responses to Trotec TTK 28 E pentru spatii mici

 1. Adi Halit says:

  Am un trotec ttk69e de4ani și când vreau sa-l pornesc ami arata pe display literele LI și FI și se oprește care e problema?

  • opinie says:

   Buna ziua,
   Mai mult ca sigur va apare L1 si F1.
   Raspunsul “oficial” pe care o sa primiti in alte parti : dus la service.
   Raspunsul meu :
   Aparatul s-a umplut de praf, si trebuie curatat. Acest lucru poate fi facut si de Dvs, insa cu grija.
   Trebuie scos capacul, si curatat radiatorul, mai ales murdaria acumulata printre lamele. Puteti folosi o periuta de dinti (moale), si cu mare grija sa-l curatati. Ideal ar fi sa folositi un compresor (nu de masina) si sa suflati din sensul opus a circulatiei aerului. Daca murdaria e lipita pe lamele, trebuie folosit si un spray de curatare radiatoare (aprox 30-50 de lei)
   Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *