Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Stadler Form Albert pentru spatii de 70 mp

Dezumidificatoarele sunt prietenul apropiat al celor care sufera de alergii respiratorii. Cu ajutorul acestora, aerul este mai curat si mai pur, iar praful si acarienii devin simple amintiri.

Atunci cand aparatul are un design deosebit si este foarte silentios inseamna ca suntem in posesia unui dezumidificator Stadler Form Albert.

Aparatul a fost conceput de catre designerul Matti Walker (un nume de referinta in domeniu) si este destinat incaperilor de pana la 70 m2, iar capacitatea de uscare a aerului este de 20l/24h (calculata la o temperatura de 30 grade Celsius si o umiditate de 80%).

Premiu pentru design

Aparatul elvetienilor este destinat sa functioneze intr-o gama de temperaturi cuprinsa intre 5 si 35 grade Celsius, este dotat cu numeroase functii , iar aspectul este unul extraordinar (de altfel, aparatul a castigat premiul Red Dot Design Award in 2013).

Citeste descreierea completa

Albert Little cu consum mic de energie

O piata ce a cunoscut o crestere importanta in Romania este cea al dezumidificatoarelor. Desi piata este destul de variata, exista anumite aparate care ies in evidenta datorita calitatilor tehnice si estetice deosebite.

Unul dintre modelele din aceasta categorie este Stadler Form Albert Little. Modelul este realizat din materiale de exceptie, si beneficiaza de conceptia inovatoare a designerului Matti Walker. Este destinat in primul rand cunoscatorilor ce apreciaza un produs de calitate cu dotari tehnice de exceptie.

Unul dintre cele mai silentioase de pe piata

Destinat incaperilor de pana la 40 metri patrati, Stadler Form are o capacitate de uscare a aerului de 10 l/24h (calculat la 30 grade Celsius si o umiditate relativa de 80%) si impresioneaza prin functionarea extrem de silentioasa (32dB).

Citeste descreierea completa