Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Albert Little cu consum mic de energie

Albert Little cu consum mic de energie
4.5 ([din]) 10 vot[uri]

O piata ce a cunoscut o crestere importanta in Romania este cea al dezumidificatoarelor. Desi piata este destul de variata, exista anumite aparate care ies in evidenta datorita calitatilor tehnice si estetice deosebite.

Unul dintre modelele din aceasta categorie este Stadler Form Albert Little. Modelul este realizat din materiale de exceptie, si beneficiaza de conceptia inovatoare a designerului Matti Walker. Este destinat in primul rand cunoscatorilor ce apreciaza un produs de calitate cu dotari tehnice de exceptie.

Unul dintre cele mai silentioase de pe piata

Destinat incaperilor de pana la 40 metri patrati, Stadler Form are o capacitate de uscare a aerului de 10 l/24h (calculat la 30 grade Celsius si o umiditate relativa de 80%) si impresioneaza prin functionarea extrem de silentioasa (32dB).

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Detinator al premiului Red Dot Design Award 2013, aparatul incanta nu numai prin designul deosebit, dar si prin faptul ca poate fi folosit atat in  regim permanent cat si alternativ, folosind cele doua trepte de viteza ale ventilatorului.

Existenta unui timer cu reglare a pornirii si a duratei de oprire la minut (pe o perioada de 24 de ore) ne ajuta sa uscam aerul in conditiile unui consum de energie scazut.

Eficient in spatii mari

Nivelul umiditatii se poate seta cu acuratete prin intermediul higrostatului incorporat. Acest nivel este indicat intr-un mod grafic spectaculos prin intermediul unor LED-uri amplasate in coltul din dreapta al aparatului.

Aparatul poate functiona in aproape toate conditiile de temperatura in intervalul 5 – 35 grade Celsius.

Stadler Form Albert Little este echipat cu cele mai noi functii

Functia Swing asigura o distributie optimizata a aerului si il face la fel de eficient si in incaperile de mari dimensiuni.

Rezervorul pentru condens are o capacitate de numai 2 litri si este prevazut cu un maner care se va deschide automat odata ce rezervorul este scos din unitate pentru a fi golit. Aparatul poate fi racordat cu usurinta la reataua de canalizare prin intermediul furtunului de drenaj cu care este prevazut.

Dejivrarea este controlata electronic.

Cu ajutorului modului Auto aparatul se opreste automat atunci cand rezervorul este gol si reduce astfel consumul de energie.

Modul de noapte are grija de somnul nostru. Atfel, turatia ventilatorului este setata in mod automat in modul discret, rezultand astfel un nivel de zgomot mai scazut, iar LED-urile ce indica nivelul umiditatii sunt estompate pentru a nu deranja privirea.

Filtrul de aer este usor accesibil si este lavabil, lucru care ne protejeaza bugetul.

Aparatul are comenzile dispuse pe un panou de control amplasat excentric in partea din dreapta sus, acolo unde se pot gasi urmatoarele comenzi:

  • buton pornit/oprit;
  • buton de control al higrostatului (nivelul de umiditate poate fi reglat in intervalul 40 – 80% in pasi de cate 20%);
  • functia de reglare a regimului de viteza;
  • tasta control mod swing;
  • tasta control mod de noapte.

Aparatul poate fi transportat cu usurinta cu ajutorul rotilelor de plastic pentru transport.

Dimensiunile Stadler Form Albert Little sunt de 216 x 555 x 298 (mm), iar greutatea acestuia este de 10,2 kilograme.

 

CATEVA PARERI APAR SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *