Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Stadler Form Albert pentru spatii de 70 mp

Stadler Form Albert pentru spatii de 70 mp
3.8 ([din]) 6 vot[uri]

Dezumidificatoarele sunt prietenul apropiat al celor care sufera de alergii respiratorii. Cu ajutorul acestora, aerul este mai curat si mai pur, iar praful si acarienii devin simple amintiri.

Atunci cand aparatul are un design deosebit si este foarte silentios inseamna ca suntem in posesia unui dezumidificator Stadler Form Albert.

Aparatul a fost conceput de catre designerul Matti Walker (un nume de referinta in domeniu) si este destinat incaperilor de pana la 70 m2, iar capacitatea de uscare a aerului este de 20l/24h (calculata la o temperatura de 30 grade Celsius si o umiditate de 80%).

Premiu pentru design

Aparatul elvetienilor este destinat sa functioneze intr-o gama de temperaturi cuprinsa intre 5 si 35 grade Celsius, este dotat cu numeroase functii , iar aspectul este unul extraordinar (de altfel, aparatul a castigat premiul Red Dot Design Award in 2013).

 

 

CITESTE AICI CATEVA OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Controlul nivelului de umiditate se face intr-un mod precis cu ajutorul higrostatului incorporat. Valorile acestuia sunt foarte usor de consultat, deoarece aparatul are un set de LED-uri amplasate in coltul din dreapta al aparatului.

Aparatul poate functiona fie in regim temporar (are in dotare un timer cu programare pe minute a pornirii sau opririi aparatului pentru o durata de 24 de ore), fie in regim permanent.

In cazul functionarii in regim permanent, nu trebuie sa ne facem probleme cu evacuarea condensului. Rezervorul are o capacitatea de inmagazinare mare, de 4,6 litri, si este dotat cu un maner ce se deschide automat atunci cand rezervorul este scos din unitate.

In cazul in care nu se doreste utilizarea rezervorului, aparatul poate fi cu usurinta legat la reteaua de evacuare a apelor uzate cu ajutorul furtunului cu care este prevazut.

Compresorul este unul de exceptie si poarta marca Panasonic, fapt ce ne ofera garantia unei fiabilitati la cei mai inalti parametri.

Dotari de exceptie

Stadler form Albert Alb este dota cu cele mai noi functii.

Astfel,  functia SWING ofera o distributie optimizata a aerului in incapare si il face eficient si pentru suprafetele foarte mari.

Functia AUTO are grija sa optimizeze consumul de energie electrica prin oprirea automata a aparatului atunci cand rezervorul este gol.

Aparatul are posibilitatea de a face selectarea nivelului de viteza (trei trepte de viteza ne stau oricand la dispozitie).

Cu ajutorul functiei NOAPTE turatia compresorului este micsorata, iar nivelul de zgomot ajunge la un minim de 33 dB pentru a nu deranja linistea. De asemenea, culoarea LED-urilor ce indica nivelul de umiditate  este estompata.

Dezumidificatorul are si o functie speciala (impreuna cu un senzor dedicat) ce se ocupa de dejivrarea suprafetei de condensare.

Filtrul de aer este amplasat intr-o pozitie usor accesibila si este lavabil.

Panoul de comanda este amplasat in partea din dreapta sus si are o constructie desprinsa parca din viitor.

Controlul functiilor se face cu ajutorul unui buton rotativ, iar toate informatiile sunt afisate pe un display de tip LCD.

Comenzile de pe panoul de control sunt:

  • butonul ON/OFF;
  • higrostat;
  • functie de setare a nivelului de viteza;
  • buton de control al timerului;
  • buton activare functie swing;
  • buton activare functie de noapte.

Pe display sunt afisate urmatoarele informatii:

  • nivelul gradului de umiditate;
  • indicatoarele luminoase pentru functiile swing si mod noapte, nivelul vitezei, timer, dejivrare si rezervor de condens plin.

In ciuda greutatii de 15,6 kilograme aparatul este extrem de mobil si poate fi deplasat cu usurinta prin intermediul rotilelor de transport.

Stadler form Albert are dimensiunile de 350 x 655 x 252

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *