Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Rohnson R9416 cu functie de ionizare

Chiar daca in categoria storcatoare cu melc Rohnson a reusit sa fie un nume cunoscut, in ceea ce priveste dezumidificatoarele casnice, aici nu prea reuseste sa acapareze din piata. Desi modele pe care le are sunt destul de bune, su unele chiar “stiu” foarte multe, romanii inca prefera Trotec 🙂 Rohnson R9416 este un model foarte avansat di npunct de vedere a functiilor pe care le are, avand si Ionizare, deci poate fi folosit si ca purificator de aer. Totodata poate fi folosit si ca numai purificator de aer.

Destinat pentru incaperi de maxim 100 mp (conform producatorului), insa eu as zice pentru o incapere de 60-70 mp unde sunt probleme cu umiditatea.

Citeste descreierea completa

Minunatul Rohnson R 9220 Genius

Cu siguranta dezumidificatorul Rohnson R-9220 Genius nu este un model ieftin, insa vom vorbi in cele ce urmeaza despre un model cu o capacitate mare de dezumidificare, ideal pentru un apartament mare, sau incaperi de o suprafata de 120 m². Este un model mare, care in conditii optime poate sa stranga pana la 20 de litri de apa in 24 de ore (conditii pe care sper ca nu le aveti), care are nu mai putin de 4 moduri de operare, fiecare ideal pentru diferit4e situatii.

Citeste descreierea completa