Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Rohnson R9416 cu functie de ionizare

Rohnson R9416 cu functie de ionizare
3.8 ([din]) 30 vot[uri]

Chiar daca in categoria storcatoare cu melc Rohnson a reusit sa fie un nume cunoscut, in ceea ce priveste dezumidificatoarele casnice, aici nu prea reuseste sa acapareze din piata. Desi modele pe care le are sunt destul de bune, su unele chiar “stiu” foarte multe, romanii inca prefera Trotec 🙂 Rohnson R9416 este un model foarte avansat di npunct de vedere a functiilor pe care le are, avand si Ionizare, deci poate fi folosit si ca purificator de aer. Totodata poate fi folosit si ca numai purificator de aer.

Destinat pentru incaperi de maxim 100 mp (conform producatorului), insa eu as zice pentru o incapere de 60-70 mp unde sunt probleme cu umiditatea.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Principalele caracteristici tehnice al dezumidificatorului Rohnson R9416 :

– capacitatea maxima de dezumidificare este de 16 litri in 24 de ore, asta in conditiile binecunoscute, de 30 °C si 80% RH. Deci daca functioneaza in conditii “normale”, va avea o capacitate maxima undeva la 10 litri pe zi.
– are doua trepte de ventilatie, in care cantitatea de aer ventilat este de 125, respectiv 195 m³/h
– in treapta inferioara a ventilatorului, are un nivel de zgomot de 37 dB (A), deci destul de silentios, insa prea zgomotos pentru a functiona in dormitor noaptea
– are functie de filtrarea de aer independent, in care are un consum de doar 50W
– Rohnson R9416 folosind Ionizatorul impreuna cu filtrul de carbune activ, si cel de praf, obtine un aer curat, fara praf, acarieni, mirosuri neplacute sau fum de tigara.
– are functie de uscare rufe, care evident va seta ventilatorul pe treapta superioara, pentru a reusi o uscare cat mai rapida.
– totodata are si mod de functionare continua, asta daca vreti sa-l folositi non-stop, cand este legat la drenaj
– pe mod manual putem selecta umiditatea dorita
– Rohnson R9416 are si temporizator, cu ajutorul caruia putem seta pornirea sau oprirea aparatuluui timp de pana la 24 de ore
– sistem de blocare copii
– oprire automata la umplerea rezervorului, si se emite semnal ecustic

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Rohnson R9416 poate fi vazut atat ca un dezumidificator, cat si un purificator de aer, sau ambele 🙂 Deaorece are filtru de praf, filtru de carbune activ plus ionizator, este un purificator in toata regula. Singura problema poate aparea la schimbarea filtrului, insa de obicei cei de la Vasilias sunt promti, si te vor ajuta. Chiar daca pretul lui poate parea prea mare, este vorba de un aparat 2 in 1, deci pretul nu e deloc mare.

 

 

One Response to Rohnson R9416 cu functie de ionizare

  1. Pascariu Catalin says:

    Buna ziua. De unde as putea achizitiona un filtru de carbune activ pt modelul de dezumidificator Rohnson R9416 ? Multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *