Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Minunatul Rohnson R 9220 Genius

Minunatul Rohnson R 9220 Genius
3.8 ([din]) 30 vot[uri]

Cu siguranta dezumidificatorul Rohnson R-9220 Genius nu este un model ieftin, insa vom vorbi in cele ce urmeaza despre un model cu o capacitate mare de dezumidificare, ideal pentru un apartament mare, sau incaperi de o suprafata de 120 m². Este un model mare, care in conditii optime poate sa stranga pana la 20 de litri de apa in 24 de ore (conditii pe care sper ca nu le aveti), care are nu mai putin de 4 moduri de operare, fiecare ideal pentru diferit4e situatii.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Modurile de dezumidificare selectabile la Rohnson R-9220:

– inteligent. Aparatul va seta el umiditatatea relativa care este cel mai ideal in functie de temperatura din camera. Caci pentru corpul uman nivelul de umiditate “confortabila” este diferita in functie de temperatura aerului.
– continua. Indiferent de umiditatea aerului, aparatul va functiona pana cand este oprit, sau rezervorul se umple.
– silentios. Ventilatorul va functiona pe treapta inferioara de viteza. pentru ca aparatul sa atinga un nivel de zgomot cat mai mic. In acest mode capacitatea de dezumidificare scade considerabil
– dry. Este asa numitul program pentru uscarea rufelor, mod in care ventilatorul merge la viteza maxima.

 

Celelalte caracteristici tehnice importante la Rohnson R-9220:
– putem selecta umiditatea relativa dorita in intervalul a 30-80%, in trepte de cate 5%
– capacitatea maxima de dezumidificare este de 20 de litr in 24 de ore, la o temperatura de 35 de grade si o umiditate de 80%
– 3 trepte de viteze selectabile, asta in functie de ce dorim… O dezumidificare eficienta si scurta insa cu un nivel de zgomot mare, sau o dezumidifcare lenta si silentioasa.
– nivelul minim de zgomot este de 37 dB(A)
– capacitatatea colectorului de apa este de 4 litri, care nu e foarte mare pentru capacitatile acestui model. Daca dorim avem posibilitatea de lagare la drenaj continu.
– consumul maxim este de 315W (fiind foarte eficient din acest punct de vedere)
– timer pentru setarea duratei de fucntionare, in intervalul a 1-24 de ore
– filtru de aer usor de curatat
– afisaj bine integrat, care ne arata umiditatea din camera.
– daca cumva apare o problema la alimentarea cu curent a aparatului, cand acesta se remedieaza, aparatul isi reia activitatea. Adica are “memorie”, va sti setarile.

Rohnson R-9220 nu este un model ieftin, si nici nu se gaseste in multe magazine, insa cu siguranta este unul foarte puternic, si care va face fata incaperilor mari.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *