Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Cel mai avansat model de la Meaco prin UK 25L in ianuarie 2018

Daca vorbim de dezumidificatoare casnice, producatorul Maeco ocupa un loc aparte printre competitori, acesta incercand sa obtina cele mai mici consumuri de energie electrica la capacitatea de dezumidificare pe care le au modelele lor. Acesta a fost atins si cu modelul 12l cat si cu cea de 20l.
Meaco UK 25L are cea mai mare capacitate de dezumidificare de pana acum, multe optiuni, si totusi un consum mic de energie (in comparatie cu competitori).

Citeste descreierea completa

Meaco DD8L Zambezi cu functie de Ionizare

Dezumidificatorul Meaco DD8L Zambezi este cel mai nou model al acestui producator care a aparut si pe piata din Romania, insa acesta a fost prezentat in Anglia in 2016.
Fata de modelele precedente, acesta aduce noi functionalitati si optiuni, insa si pretul este unul mai mare. Cel mai important aspect tehnic este faptul ca acest dezumidificator este ecum si un purificator de aer, sau mai bine zis un Ionizator.
Despre avantaje si dezavantajele unui ionizator de aer se tot discuta, daca e benefic sau nu, merita sau nu. Dvs trebuie sa decideti daca vreti un dezumidificator care sa aiba aceasta optiune (eventual puteti sa-l folositi si fara aceasta optiune).
Un alt aspect foarte important la Meaco DD8L Zambezi este faptul ca acesta nu este un dezumidificator cu compresor, ci cu absortie.

Citeste descreierea completa

Meaco UK 20L cu filtru Hepa si consum mic de energie

Dezumidificatorul  Meaco UK 20L este unul dintre aparatele de ultima generatie echipate cu filtru HEPA.

Recomandat pentru incaperi cu o suprafata de pana la 55 mp, produsul este de mare ajutor cei care sufera de alergii la mucegai, praf si acarieni.

In ajutorul acestora vine si debitul mare de aer purificat de catre Meaco UK 20L: maxim 160 m3/h.

Consum redus de energie

Aparatul este dotat cu un compresor modern, ce functioneaza prin condensare, fapt ce duce la o capacitate mare de purificare a aerului si o durata de viata mai lunga a motoruluii.

Citeste descreierea completa

Meaco UK 12L cu consum scazut

Aer mai curat si mai uscat in locuinta

Daca ati achizitionat un apartament nou, intr-un ansamblu rezidential, deseori se intampla sa nu aveti racordarea la gaze. Si astfel trebuie sa locuiti intr-un imobil in care peretii sunt inca uzi, iar in functie de anotimpul de afara nu faceti fata sa scapati de umezeala in exces. Acest lucru poate deveni o problema atat pentru adultii care locuiesc intr-un astfel de apartamnet, dar mai ales pentru cei care au copii.

 

Meaco UK 12L, dezumidificator prieten

In aceste situatii va recomand un dezumidificator de aer. Avand in vedere ca spatiile din aceste apartamente sunt generoase, trebuie sa va indreptati catre un dezumidificator de aer care poate acoperi o suprafata mai mare. Va recomand dezumidificatorul Meaco UK 12L care este potrivit pentru incaperi cu o suprafata de pana la 30 m². Va sfatuiesc sa folositi acest dezumidificator deoarece el functioneaza in conditii ambientale cu temperaturi cuprinse intre 50C- 350C si umiditate intre 30% – 100%.

Citeste descreierea completa