Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Cel mai avansat model de la Meaco prin UK 25L in ianuarie 2018

Cel mai avansat model de la Meaco prin UK 25L in ianuarie 2018
3.9 ([din]) 13 vot[uri]

Daca vorbim de dezumidificatoare casnice, producatorul Maeco ocupa un loc aparte printre competitori, acesta incercand sa obtina cele mai mici consumuri de energie electrica la capacitatea de dezumidificare pe care le au modelele lor. Acesta a fost atins si cu modelul 12l cat si cu cea de 20l.
Meaco UK 25L are cea mai mare capacitate de dezumidificare de pana acum, multe optiuni, si totusi un consum mic de energie (in comparatie cu competitori).

 

POATE FI ACHIZTIONAT SI AICI

 

Principalele caracteristici al minunatului dezumidificator Meaco UK 25L :

– are o capacitate maxima de dezumidificare de 26 de litri de apa in 24 de ore, asta in mod uscare rufe.
– producatorul il recomanda pentru case de pana la 5 camere
– consumul poate scade la un minim de 270 de wati, insa maximul nu va depasi 330 W
– debitul de aer circulat este de 150/170/215/280 m³ in 60 de minute. Cele 4 valori prezinta cele 4 modeuri de functionare.
– 4 moduri de functionare. Dezumidificare manuala, cand putem sa alegem intre valorile de 30 si 50% in trepte a cate 5% de umezeala. Uscare rufe, care seteaza ventilatorul la viteza maxima. Modul silentios reduce viteza ventilatorului la minim. Auto care isi ajusteaza viteza de ventilare conform umezelii sesizate.
– Meaco UK 25L are 4 optiuni la viteza ventilatorului, care pot fi schimbate manual in modul de dezumidificare.
swing– pentru o uscare mai rapida, mai ales cand il folosim la uscarea rufelor.
ionizator. Daca dorim sa activam ionizatorul, pentru a avea un aer proaspat obtinut cu ajutorul acestei tehnologii, nu trebuie decat sa apasam un buton.
blocare taste copii. Ceea ce nu prea se regaseste la un dezumidificator casnic, insa in acest caz e prezent.
– memorie. Sau mai bine zis, daca se ia curentul, cand acesta reapare, aparatul isi continua functionarea cu setarile dinaintea problemei aparute.
– durata de functionare. Putem seta ca aparatul sa opreasca in intervalul a 1-12 ore.
– are un afisaj foarte mare, care afiseaza absolut tot. Temperatura din incapere, umiditatea, viteza ventilatorului, modul de functionare, timer-ul, sau daca e plin recipientul.
– recipientul aparatului are o capacitate de 5 litri, care trebuie golit de 2 ori in decursul a 24 de ore, daca aveti o umudutate mare in casa.
– greutate de 15 kg
– este fabricat in UK!

 

VEZI CEL MAI MIC PRET LA ACEST MODEL PE ALECOAIR

 

Cu siguranta Meaco UK 25L nu este un dezumidificator ieftin, insa este destinat pentru incaperi mari, si are un consum foarte mic de energie! Sa nu uitam nici faptul ca putem alege dintre cele 4 viteze de circulare a aerului, ionizarea acestuia, si faptul ca este fabricat in UK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *