Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Meaco UK 12L cu consum scazut

Meaco UK 12L cu consum scazut
4.5 ([din]) 6 vot[uri]

Aer mai curat si mai uscat in locuinta

Daca ati achizitionat un apartament nou, intr-un ansamblu rezidential, deseori se intampla sa nu aveti racordarea la gaze. Si astfel trebuie sa locuiti intr-un imobil in care peretii sunt inca uzi, iar in functie de anotimpul de afara nu faceti fata sa scapati de umezeala in exces. Acest lucru poate deveni o problema atat pentru adultii care locuiesc intr-un astfel de apartamnet, dar mai ales pentru cei care au copii.

 

Meaco UK 12L, dezumidificator prieten

In aceste situatii va recomand un dezumidificator de aer. Avand in vedere ca spatiile din aceste apartamente sunt generoase, trebuie sa va indreptati catre un dezumidificator de aer care poate acoperi o suprafata mai mare. Va recomand dezumidificatorul Meaco UK 12L care este potrivit pentru incaperi cu o suprafata de pana la 30 m². Va sfatuiesc sa folositi acest dezumidificator deoarece el functioneaza in conditii ambientale cu temperaturi cuprinse intre 50C- 350C si umiditate intre 30% – 100%.

 

VEZI CELE MAI MICI PRETURI AICI SI AICI

 

Asa cum stiti trebuie sa fiti atenti si la volumul incaperii sau a incaperilor. Debit maxim de aer este de 100 m3/zi. Oricum, circulatia aerului poate fi personalizata pentru fiecare tip de incapere cu acest dezumidificator Meaco UK 12L. Iar mutatul dintr-o incapere intr-alta poate fi facut usor pentru ca aparatul este prevazut cu maner.

Dezumidificatorul este usor de folosit. Are panoul de control cu ecran digital, iar functiile pot fi usor accesate.

Meaco UK 12L are higrostat reglabil in trepte de 5% prin apasarea unor sageti (umiditate intre 30% – 100%).

Display-ul electronic  include indicator al umiditatii. Astfel se poate face setarea umiditatii dorite.

 

Lipsa de griji pentru noi

Atunci cand umiditatea setata este atinsa, aparatul se opreste automat. Ventilatorul va continua sa functioneze doua minute. Dupa o perioada de 30 de minute aparatul va porni pentru a face analiza unei probe de aer (va functiona doar ventilatorul).  Daca umiditatea este sub valoarea celei setate aparatul se va opri pentru inca 30 de minute.

Capacitate de dezumidificare a aparatului  este de maxim 12 l/zi. Rezervor de colectare a apei este de 2.5 litri, cu capac pentru “anti-varsare” pentru protectie.

Umplerea rezervorului o puteti urmari prin LED-ul care se aprinde in momentul respectiv. Meaco UK 12L are functia de protectie la preaplin. Atunci aparatul se va decupla automat cand vasul se umple.

Pe display-ul aparatului exista si un indicator luminos pentru dezghetare.

 

Doua filtre si aer purificat

Asa cum v-am mentionat copii pot fi protejati de orice factor alergen datorita celor doua filtre. Primul este filtrul de aer, care protejeaza mai intai de praf si alte impuritati. Acest prim filtru este lavabil, fapt ce va ofera siguranta unei protectii. Al doilea este filtrul de purificare a aerului, filtrul HEPA. Astfel, cei mici sunt protejati de orice alergeni, fara a exista riscul vreunei imbolnaviri.

Protectia copiilor, linistea adultilor

Exista doua taste, sub forma de sageti, care trebuie apasate pentru a activa blocarea pentru copii. Astfel, micutii sunt in siguranta chiar si atunci cand aparatul este in functiune.

Programare inteligenta

Timerul (exemplificat si el prin indicator luminos) va ofera posibilitatea programarii pentru un anumit numar de ore. Gama de timp in care se poate face programarea este cuprinsa intre 1 – 24 de ore.

Aparatul il achizitionati cu un racord pentru evacuarea apei condensate. Daca doriti sa-l folositi doar intr-o incapere, acesta poate fi racordat direct la retea pentru scurgerea apei fara limitare.

Nivel de zgomot al dezumidificatorului Meaco UK 12L este de 44 dB.

Prietenul bugetului

Meaco UK 12L este unul dintre cele mai economice dezumidificatoare. Consumul lui maxim este de 160W fata de alte aparate similare care consuma peste 200W.

Dimensiunile dezumidificatorului Meaco UK 12L sunt (L x l x h): 325 x 248 x 485, iar greutatea este de 9,5kg.

 

ALTE OPINII SI PARERI GASESTI SI AICI

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

One Response to Meaco UK 12L cu consum scazut

 1. Arian says:

  In camera copilului intodeaunea aveam probleme cu umiditatea aerului. Inainte de a cumpara un dezumidificator electric (caci cele cu pastile is bani aruncati pe geam) am luat un higrostat, ca sa stiu sigur faptul ca umiditatea e foarte mare.
  Si dupa multe saptamani de gandit ce marca/model sa iau, am ajuns la acesta, caci:
  are un consum mult mai mic de energie fata de alte marci;
  are filtru hepa (care am primit cadou cu ceva promotie). Era foarte important in cazul meu, caci aerul miscat e filtrat in acelasi timp, aerul nu e plin de praf
  are afisaj electric, deci vad cat e umiditatea in camera
  cand atinge valoare setata – 2% umiditate, se opreste, si porneste cam la fiecare 30 de minute, verifica umiditatea, si porneste daca acesta a depasit cu 2% valoarea setata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *