Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Camry CR 7903 cu tehnologia peltier

Camry CR 7903 cu tehnologia peltier
2.7 ([din]) 31 vot[uri]

Oferta producatorilor de dezumidificatoare casnice a explodat si la noi, deoarece si cererea este din ce in ce mai mare. Daca nu aveti probleme foarte mari cu umiditatea, puteti opta pentru reducerea acestuia la un dezumidificator electric bazat pe tehnologia peltier. Acestia sunt destul de compacte, sunt destul de silentioase, consuma putin, insa vine si partea mai putin buna: au o cpaacitate de dezumidificare destul de mica. Camry CR 7903 este un astfel de aparat, care poate “aduna” in 24 de ore un maxim de 750 ml de apa, daca umiditatea este undeva la 80% (ceea ce e mult).

 

VEZI AICI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Principalele caracteristici tehnice al dezumidificatorului Camry CR 7903 :

capacitatea maxima de dezumidificare, asa cum am zis mai sus este de 750 ml in 24 de ore, asta intr-un mediu ambiental de 20°C si o umiditate relativa de 85%. Deci daca nu va fi instalat in baie, unde astfel de valori se pot intalni, atunci va colecta undeva la 500 ml la apa maxim, intr-o camera.
producatorul il recomanda pentru incaperi de 30 m², insa nici vorba de asa ceva. Ca si in cazul modelului Trotec ttp 10 (care este foarte asemanator din punct de vedere tehnic), aceste aparate cu astfel de cpaacitati sunt recomndate pentru o suprafata de maxim 10 m².
-functionanad pe baza de elemente peltier, consumul energetic este mic (in comparatie cu cele care sunt cu compresor), de 100 W.
– deoarece nu are compresor, va fi mult mai silentios, undeva la 40 dB. Se aude doar ventilatorul.
– capacitatea colectorului de apa este de 1.5 litri, deci trebuie sa goliti recipientul undeva la 5 zile. Daca uitati cumva de ea, si se umple, aparatul automat se opreste (protectie la preaplin).
– Camry CR 7903 avand marimi reduse de 14X24X37 cm, si o greutate de doar 1.5 kg, poate fi mutat usor, si ii putem gasi un loc si intr-o baie “aglomerata”.
– punerea in functiune este simpla, caci apesi doar butul de ON/OF si gata… Nu setari, nu nimica. Insa nici nu are higrometru incorporat, deci functioneaza pana cand e pornit, sau se umple rezervorul apei.

Dezumidificatorul Camry CR 7903 deoarece este unul bazat pe tehnologia peltier recomand doar pentru spatii mici, si unde umiditatea nu e chiar foarte mare, caci altfel nu va face fata. Pretul lui este destul de mic, aparatul e mic, consumul e mic, zgomotul e mic, insa si cpaacitatea de dezumidificare este mica 🙂

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *