Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTP 10 cel mai performant dintre cele cu tehnologia peltier

Trotec TTP 10 cel mai performant dintre cele cu tehnologia peltier
3.3 ([din]) 24 vot[uri]

Daca pana acum daca vorbeam de dezumidificatoare casnice, automat ne gandeam la cele cu compresor, deoarece acestea aveau o capacitate de dezumidificare care poate fi luat in considerare, cu noul Trotec TTP 10 lucrurile se schimba un pic. Chiar daca acesta se bazeaza pe tehnologia Peltier (care pana acum era pentru suprafete foarte foarte mici) are deja o capacitate maxima de dezumidificare de 750 ml in 24 de ore. Astfel el poate fi un dezumidificator ideal pentru baie, sau de ce nu pentru garderoba.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Pricipalelel caracteristici la dezumidificatorul Peltier Trotec TTP 10 :

– functioneaza pe tehnologia peltier, deci fara compresor, fiind totodata foarte silentios (doar ventilatorul face zgomot)
– cu aceasta tehnologie consumul energetic este una foarte mica de 70W
– un dezavantaj la aceasta tehnologie este faptul ca capacitatea maxima de dezumidificare e mult mai mica, 750 ml in cazul de fata.
– este recomandat de producator pentru spatii de maxim 10 mp
– capacitatea colectorului de apa este de 2l, deci in cel mai rau caz trebuie golit la 3 zile. Daca rezervorul e plin, Trotec ttp 10 are protectie la preaplin,
– chiar daca producatorul aminteste si faptul ca are functie de purificare a aerului, acesta este de fapt doar o filtrare de fire de animalre, par, scame.
– aparatul nu are higrometru incorporat, deci il bagi in priza, dai drumul la aparat, si acesta va functiona pana la oprirea lui, sau pana la umplerea rezervorului.
– aparatul in sine este mica, avand 37 de cm inaltime, 13 lungime si 22 latime

Daca aveti o baie care nu paote fi aerisit, o garderoba, o camara unde aveti probleme mai mici cu umiditatea, un dezumidificator pe tehnologia peltier va putea vi de folos, insa numai daca are o capacitate de dezumidificare corespunzatoare. Prin Trotec TTP 10 aveti cel mai performant aparat din cele care utilizeaza aceasta tehnologie, fiind recomndat deja si pentru spatii de 10 mp.

Cu un consum destul de mic, si o capacitate de 750 ml in 24 de ore, acesta deja poate fi gasit la un pret destul de mic, si avantajos.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *