Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

ARGO Dry Digit 17 pentru incaperi de maxim 25 mp

Daca aveti probleme cu umiditatea din camera, si nu puteti rezolva problema in sine (sa aerisiti destul de frecvent, aveti izolatie proasta, bloc vechi) una din modalitatile de a preveni aparitia condensului, si automat a mucegaiului este achiztia unui dezumidificator electric.
Asta inseamna sa aveti un aparat care sa circule prin ea aerul din incapere si reduce umezeala din aer. Asta inseamna un consum electric (nu chiar mic), si un zgomot in plus, insa aerul va fi la valori normale din punct de vedere a umezelii.
Una din cele mai bine vandute modele pe emega este ARGO Dry digit 17, caci are multe review-uri 🙂

 

Citeste descreierea completa

Lilium 11 pentru incaperi de pana la 15 mp

Dezumidificatorul electric Argo Lilium 11 este varianta “mai mica” a modelului Lilium 13 ca si capacitate de dezumidificare, caci la dimensiuni cele doua sunt identice. Pe site-uri de obicei apar poze cu celalalt model, chiar si pe cel al producatorului 🙂
Acest model este recomandat pentru spatii de pana la 15 mp, adica pentru o camera, baie, sau loc de uscat haine. Asa cum zice si numele modelului, are o capacitate maxima de dezumdificare de 11 litri in 24 de ore.

Citeste descreierea completa

ARGO LILIUM 13 pentru incaperi de pana la 20 mp

Dezumidificatorul de aer Argo Lilium 13, este varianta mai performanta a Argo lilium 11, diferente foarte mari intre cele doua nici nu sunt, numai la capacitate de dezumidificare, a nivelului de zgomot si evident a pretului.
Asa cum sugereaza si numele, are o capacitate maxima de dezumidificare de 13 litri in 24 de ore, insa asta in conditiile (optime pentru un dezumidificator cu compresor) de temperatura din incapere de 32°C si o umiditate de 85%. Pe emag de exemplu am vazut la descriere cand 13 litri cand 11 litri 🙂

Citeste descreierea completa

Diferentele intre ARGO PLATINUM 21 si ARGO PLATINUM 41

Dezumidificatoarele ARGO PLATINUM 21 si ARGO PLATINUM 41 sunt doua dezumidificatoare electrice foarte asemanatoare din punct de vedere al functionarii si a optiunilor pe care le au, diferenta majora fiind in debitul de aer circulat, si a acapacitatii lor de dezumidificare.
Sa vedem in prima faza, ce e identic la cele doua modele?
Atat modelul 21 cat si 41 dispune de:
– 4 moduri de functionare, respectiv Smart, continuu, silentios si uscare rufe
– ambele modele sunt controlabile digital
– au functie de memorare, adica dupa o pana de curent, vor stii setarile pe care le aveau, si isi reiau sarcina
– ambele modele au timer, si pot fi programate in intervalul de 1-24 de ore
– setarea valorii de umiditate se face digital in intervalul a 30-80%
– filtru de aer (insa ceva mai simplu)

Citeste descreierea completa

Argo Dry Digit 13 pentru spatii de 20 mp

Un nivel mare de umiditate provoaca o senzatie de disconfort , fie ca vorbim despre constructii noi sau spatii rezidentiale mai vechi.

Ajutorul de nadejde in astfel de cazuri este reprezentat de catre dezumidificatoare, iar Argo Dry Digit 13 este unul dintre cele mai moderne aparate din clasa supercompacta.

Aparatul este destinat spatiilor rezidentiale de pana la 20 m2 , iar capacitatea maxima de dezumidificare a aerului este de 13 litri pe zi (calculata la o umiditate relativa de 80% si o temperatura de 32 grade Celsius.).

Debitul maxim de aer ventilat se ridica la 115 m3 pe ora, iar puterea consumata este de 230 wati.

Higrostat incorporat

Higrostatul incorporat permite aparatului sa detecteze nivelul de umiditate din incapere, cu ajutorul acestuia se poate seta gradul de umiditate dorit in intervalul 35 – 80%.

Datorita sistemului de dejivrare electronic, aparatul poate functiona si la temperaturi scazute (5 – 35 grade Celsius).

Citeste descreierea completa

Argo dry 11 pentru spatii de 15 mp

Argo Dry 11 este unul dintre cele mai noi modele de dezumidificatoare compacte aparute pe piata romaneasca.

Destinat incaperilor de pana la 15 metri patrati (cu un volum de aer de pana la 37 m3), aparatul are ca si calitate principala consumul scazut de energie electrica, de numai 190 wati.

Capacitatea maxima de uscare a aerului este de 11 litri pe zi  (calculata la 32 grade Celsius si un nivel al umiditatii relative de 80%) utilizand treapta maxima a ventilatorului de 100 m3 pe ora.

Citeste descreierea completa

Argo Dry Plus 25 cu doua trepte de ventilatie

Argo Dry Plus 25 este unul dintre dezumidificatoarele din noua clasa compacta ce beneficiaza de un design atractiv si de finisaje de exceptie.

Aparatul s-a clasat pe locul 3 intr-un top al preferintei consumatorilor in anii precedenti.

Capacitate de uscare a aerului de exceptie

Destinat spatiilor rezidentiale cu suprafete mari, de pana in 55 m2 (continand un volum de aer de pana la 145 m3),  Dry Plus 25 impresioneaza de la prima vedere prin capacitatea mare de uscare de 25 litri in 24 de ore (calculata la o temperatura de 32 grade Cesius si o valoare relativa a umiditatii de 80 %).

Rezervorul de colectare al condensului are 3,6 litri si este suficient pentru functionarea aparatului in regim alternativ.

Sistemele de siguranta, ce impiedica revarsarea accidentala a condensului din rezervor sunt multiple.

Citeste descreierea completa