Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Argo dry 11 pentru spatii de 15 mp

Argo dry 11 pentru spatii de 15 mp
4.5 ([din]) 2 vot[uri]

Argo Dry 11 este unul dintre cele mai noi modele de dezumidificatoare compacte aparute pe piata romaneasca.

Destinat incaperilor de pana la 15 metri patrati (cu un volum de aer de pana la 37 m3), aparatul are ca si calitate principala consumul scazut de energie electrica, de numai 190 wati.

Capacitatea maxima de uscare a aerului este de 11 litri pe zi  (calculata la 32 grade Celsius si un nivel al umiditatii relative de 80%) utilizand treapta maxima a ventilatorului de 100 m3 pe ora.

 

VEZI AICI MULTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Zece trepte de setare a nivelului de umiditate

Higrostatul incorporat permite aparatului sa detecteze nivelul de umiditate din incapere. Nivelul de umiditate dorit se poate seta in intervalul 35 – 80%. Reglarea se poate face folosind nu mai putin de 10 valori presetate.

Aparatul poate functiona si in regim permanent, rezervorul de 3 litri ne asigura o capacitate de colectare a condensului destul de mare. In momentul in care rezervorul se umple, aparatul emite un semnal sonor de avertizare si se opreste automat.

Rezervorul de colectare a condensului poate fi monitorizat si vizual prin intermediul unei ferestre transparente prin care se poate vedea nivelul de umplere.

Pentru a evita orice fel de neplaceri , aparatul poate fi racordat si la reteaua de scurgere a apelor uzate cu ajutorul unui furtun.

Aparatul poate functiona intr-o gama larga de temperaturi ce variaza intre 5 si 35 grade Celsius.

O functie mai putin intalnita

Filtru de aer antibacterian este usor de accesat si de spalat.

Aparatul este dotat cu o functie rar intalnita, aceea de auto restart (aparatul porneste automat dupa o cadere a alimentarii cu energie electrica).

Panoul de control prezinta ca element central un buton rotativ pentru reglarea nivelului de umiditate sub care sunt pozitionate trei indicatoare luminoase: stand by, led dezghet si led rezervor plin.

Dezumidificatorul este silentios, nivelul de zgomot este de 43 dB.

Desi greutatea aparatului este de numai 11 kilograme, producatorii au usurat si mai mult transportul acestuia cu ajutorul rotilele multidirectionale cu care au echipat aparatul.

Argo Dry 11 are dimensiunile de 496 x 353 x 225 (mm).

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *