Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

ARGO Dry Digit 17 pentru incaperi de maxim 25 mp

ARGO Dry Digit 17 pentru incaperi de maxim 25 mp
3.6 ([din]) 15 vot[uri]

Daca aveti probleme cu umiditatea din camera, si nu puteti rezolva problema in sine (sa aerisiti destul de frecvent, aveti izolatie proasta, bloc vechi) una din modalitatile de a preveni aparitia condensului, si automat a mucegaiului este achiztia unui dezumidificator electric.
Asta inseamna sa aveti un aparat care sa circule prin ea aerul din incapere si reduce umezeala din aer. Asta inseamna un consum electric (nu chiar mic), si un zgomot in plus, insa aerul va fi la valori normale din punct de vedere a umezelii.
Una din cele mai bine vandute modele pe emega este ARGO Dry digit 17, caci are multe review-uri 🙂

 

 

FOARTE MULTE REVIEW-URI GASITI SI AICI

 

 

Inainte sa va luati un dezumidificator, sunt cateva detelii tehnice critice, care trebuie sa le stiti. La ARGO Dry digit 17 vorbim de:

– capacitatea de dezuimdificare in 24 de ore este de maxim 17 litri, insa asta in conditiile speciale (cum este calculat la toti producatori)
– nu prea se specifica nicaieri, la ce marime de incapere este recomandata. Insa acest aspect este foarte imprtant, caci degeaba va luati un aparat destinat pentru incaperi mai mici, caci nu va face fata. digit 17 este recomandat pentru incaperi de 20-25 mp.
– acesta este foarte asemanator cu modelul argo dry digit 13, care este mai micut, si are capacitati mai mici de dezumidificare.
– deaorece are in nume “digit”, inseamna ca e controlat digital, si are si afisaj digital, pe care afiseaza umiditatea
– umiditatea dorita se poate seta foarte usor, avem butoanele + si – langa afisaj, cu care putem seta valoarea dorita in trepte de 5% in intervalul a 355 si 80%
filtru. Desi in multe locuri am vazut specificat ca are filtru lavabil de purificare, asta chiar daca e lavabil, nu as zice ca e de purificare. Este un filtru simplu (gasit la majoritatea produselor), insa nu e Hepa, sau ceva performant
– viteza. Viteza ventilatorul poate fi reglata in doua trepte, denumite High si Low. High recomand in cazul in care uscati rufe, sau nu stati in aceasi incapere cu aparatul, iar Low seara, caci este un pic mai silentios. Compresorul oricum va avea acesi nivel de zgomot, deci recomand celor care au probleme cu somnul noaptea sa-l mute altundeva
– daca dorim, avem posibilitatea de a seta ca aparatul sa functioneze inca 2 sau 4 ore.
– dupa 250 de ore de functionare aparatul de avertizeaza sa curatam filtrul, si avem un buton de “resetare” la aceasta atentinare.
– capacitatea rezervorului de apa este de 3 litri, care trebuie golit zilnic, daca aveti probleme cu umiditatea. Daca umiditatea e foarte mare, si aveti posibilitatea, puteti sa il racordati cu un furtun la drenaj continu
– cu un consum de 295 W s icapacitate maxima de 17 litri, nu este cel mai Eco model, insa este destul de ieftin.

 

VERIFICATI PRETUL CEL MAI MIC PENTRU ACEST MODEL AICI

 

Deaorece are cam acelasi pret ca si modelul ARGO Dry Digit 13, care are capacitati mai mici de dezumidificare cu aproximativ 25%, recomand modelul Digit 17, astfel acesta va face fata mai usor, si daca a atins nivelul de umiditate setata, va opri compresorul, si consumul va scadea considerabil.
Nu uitati! Daca aveti spatiu mai mare de 25 mp, cautati un model mai puternic!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *