Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Woods MRD10 si MRD14 cu capacitati de 10 respectiv 14 litri pe zi

Woods MRD10 si MRD14 cu capacitati de 10 respectiv 14 litri pe zi
3.8 ([din]) 4 vot[uri]

Chiar daca la capacitatile de dezumidificare sunt foarte apropiate de modele MD10 si MD12, Woods MRD10 si MRD14 sunt mult mai elegante, mai compacte, si se poate selecta foarte usor umiditatea dintre cele trei trepte predefinite. La modelele anterioare aveam posibilitatea de selectare a umidittii dorite, insa era un fel de potentiometru fara gradatie, si habar nu aveai cand ai ajuns la umiditatea dorita de tine, ca sa setezi acea valoare ca si “default”.

Deoarece atat la marimi cat si la design arata identic cele doua modele, vom vorbi despre ele in acelas timp, insa vom evidentia diferentele.

 

VEZI GAMA LARGA DE DEZUMIDIFICATOARE WOODS

 

Principalele caracteristici tehnice la Woods MRD10 si MRD14:

– una din cele mai importante aspecte tehnice la un dezumidificator electric este capacitaea maxima de dezumidifcare in 24 de ore. Din denumirile modelelor acest lucru reiese foarte usor la Woods, deci in cazul nostru vorbim de 10 respectiv 14 litri. Aceste valori sunt la o umiditate de 80% si o temperatura de 35°C (asa e standardul de calculare) insa daca vorbim de o umiditate de doar 70% si o temperatura de 20°C, capacitatea maxima va fi de doar 5, respectiv 7.7 litri.
– daca acese aparate sunt folosite la temperatura de 20°C si la umiditate apropiata de cea de 70%, consuma 176 W, respectic 220W, insa consumul maxim este de 245/350 W
– un alt aspect foarte important este suprafata incaperii pentru care este recomandata. Desi suprafata maxima este de 40, respectiv 60 m², cea recomndata (chiar de producator) este de 30, respectiv 40 m².
– operarea aparatelor se face usor, caci avem 1 buton pentru pornire, si 1 buton pentru selectarea umiditatii.
– putem selecta atat la Woods MRD10, cat si MRD14 dintre valorile presetate de 40/50/60%
– debitul de aer ventilat este aceasi, de 100 m³/h
– recipientul de apa are un volum de 2.7 litri, ceea ce este foarte putin din punctul meu de vedere
– daca doriti, il puteti lega si la drenaj continu

Woods MRD10 si MRD14 sunt 2 modele foarte simple, care ne permit selectarea umiditatii dintre cele 3 valori predefinite. In rest, sunt destul de mici, de 483x305x190mm, si isi fac traba destul de bine, daca tinem cont si de suprafata incaperilor recomandate de producator.

La importatorul direct din Romania ultima data aceste dezumidificatoare aveau trei ani garantie!

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA IMPORTATORUL DIRECT

 

Mica prezentare video direct de la Woods:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *