Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Woods AD20 un dezumidificator si purificator in acelasi timp

Daca doresti un dezumidificator cu o capacitate mare, insa vrei si un purificator de aer, putine sunt optiunile disponibile pe aceasta piata (care inca mai are unde sa creasca). Woods AD20 este un astfel de model, care este un dezumidificator recomandat pentru suprafete de pana la 60 m², si care poate lucra in incaperi de maxim 100 m². Ca dezumidifator are o capacitate maxima de 20 de litri in 24 de ore, sau in conditiile “normale” de aproximativ 10.6 litri. Foarte important si un lucru unic in compartie cu alte modele, este faptu lca are nu mai putin de 4 viteze de ventilare, deci si capacitati diferite, dar si nivele de zgomot diferite.
Daca dorim, putem folosi acest aparat si ca simplu purificator de aer, pentru acest caz avem 5 trepte de ventilare, si un consum intre 5 si 44 de W (doar daca e folosit ca purificator).

Citeste descreierea completa

Woods MRD10 si MRD14 cu capacitati de 10 respectiv 14 litri pe zi

Chiar daca la capacitatile de dezumidificare sunt foarte apropiate de modele MD10 si MD12, Woods MRD10 si MRD14 sunt mult mai elegante, mai compacte, si se poate selecta foarte usor umiditatea dintre cele trei trepte predefinite. La modelele anterioare aveam posibilitatea de selectare a umidittii dorite, insa era un fel de potentiometru fara gradatie, si habar nu aveai cand ai ajuns la umiditatea dorita de tine, ca sa setezi acea valoare ca si “default”.

Deoarece atat la marimi cat si la design arata identic cele doua modele, vom vorbi despre ele in acelas timp, insa vom evidentia diferentele.

Citeste descreierea completa

Woods MRD17 si MRD20 cu capacitati de 17 respectiv 20 de litri

Daca ai probleme serioase cu umiditatea din casa, si vrei un dezumidificator care sa fie recomandat pentru spatii de pana la 40-60 de metri patrati, atunci atat Woods MRD17 cat si MRD20 sunt doua modele care vor reusi sa scoata din aer pana la 20 de litri de apa in 24 de ore.
Deoarece atat la marimi, cat si la design cele doua modele sunt complet identice, vom vorbi despre ele in acelasi timp,  insa vom scoate in evidenta diferentele intre cele doua.

 

Citeste descreierea completa

Woods MD10 sau MD12 pentru spatii mai mici

Daca aveti probleme cu umiditatea dintr-o incapere cu o suprafata maxima de 30-40 mp, producatorul de aparate de climatizare Woods are doua modele mai simple de dezumidificatoare electrice MD10 si MD12 care va pot ajuta.
Cele douma modele sunt la prima vedere complet identice, caci chiar arata la fel, si au aceasi masuri, insa difera la capacitatea maxma de dezumidificare. Cele doua modele au primit numele lor foarte intuitiv, caci MD10 are o capacitate maxima de dezumidificare de 10 litri in 24 de ore, iar MD12 are capacitate maxima de 12 litri.
Aceste valori insa se pot atinge doar in conditii speciale (insa fiecare producator asa calculeaza), la o temperatura de 30°C si o umiditate relativa de 80%.

Citeste descreierea completa

Woods WDD80 cu absortie pentru spatii neincalzite

Dezumidificatorul Woods WDD80 functioneaza pe baza de absortie, deci e diferit de majoritatea dezumidificatoarelor despre care vorbim, caci ele sunt cu compresor, dezumidificarea facandu-se prin condensare.
Acest lucru inseamna ca poate functiona fara probleme la temperaturi mai mari de 1°C, fiind ideal pentru incaperi neincalzite, case de vacanta, subsol, garaj, pivnita.

Citeste descreierea completa