Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

TTK 90 E pentru spatii de pana la 90 mp

TTK 90 E pentru spatii de pana la 90 mp
3.8 ([din]) 16 vot[uri]

Alegerea unui dezumidificator ideal pentru nevoile noatre poate prezenta probleme serioase, caci sunt foarte multe firme si modele, fiecare cu diferite valori de consum, zgomot si capacitati de dezumidificare. Daca aveti un spatiu de cel putin 60 de mp, unde umiditatea este mare, este bine sa va ganditi la un aparat care este recomandat de producator pentru spatii de pana la cel putin 80 de mp. Degeaba va luati un model mic pentru o incapare mare, caci acesta nu va face fata, si va functiona tot timpul.
Dezumidificatorul electric Trotec TTK 90 E este recomandat pentru spatii de pana la 90 mp, sau spatii cu un volum de 230 m³ (nu-i totuna daca plafonul e la 2.40 sau 5 metri 🙂 )

 

VEZI MULTE ALTE REVIEW-URI SI PRETUL CEL MAI MIC PE ALECOAIR

 

Cele mai importante caracteristici tehnice al dezumidificatorului Trotec ttk 90 e:

– este un model destinat pentru incapari mai mari, caci are un debit de aer ventilat de 240 m³/h.
– cu un volum asa de mare, poate fdezumidifica cu succes spatii de pana la 90 mp
– are o capacitate maxima de dezumidificare de 30 litri in 24 de ore, sau 28.4 litri in 24 de ore la o temperatura de 30 °C si umiditate relativa de 80%. Aceste valori nu o sa le atinga in casa Dvs, caci sunt valorile “perfecte”, dar asa se calculeaza la aceste aparate 🙁
– deoarece este un model mare, are un consum pe masura, sau mai bine zis 0.52 kWh. Insa deoarece scoate foarte repede apa din aer, acesta se va opri cand atinge valoarea setata, si consumul total va fi mai mic, decat la un model mic, intr-o incapere mult prea mare
– capacitatea rezervorului este de 5.2 litri, pe care o sa-l goliti zilnic (in primele zile poate si de 2-3 ori), daca aveti o umiditate mare in incapere. Insa daca recipientul e plin, aparatul se opreste si semnalizeaza acest lucru.
– are doua trepte de ventilatie, unul normal si altul mai ales pentru uscarea rufelor (turbo). Toate valorile legate de dezumidificare, aer ventilat, etc… sunt date cu ventilatorul dat pe turbo.
– are doua segmente de afisaj. Una pentru selectarea respectiv vizualizarea umiditatii, iar a doua ne arata temperatura din camera, respectiv timpul programat de lucru
– setarea umiditatii dorite se face usor, cu ajutorul butoanelor de sageata jos respectiv sageata jos, in trepte de cate 5%
– cu ajutorul timer-ului incorporat, putem seta o pornire automata sau oprire automata a aparatului.
– viteza ventilatorului se alege foarte usor, trebuie doar sa apasam tasta speciala (cea cu elice) pentru acest scop. Deasupra se va aprinde un led langa un simbol de elice pentru mod normal, sau cu doua pentru mod turbo.
– deoarece este un aparat volumos, si cu o greutate de 14 kg, aceste are roti, mutarea aparatului fiind in acest fel mult mai usor.
– Trotec ttk 90 e poate fi legat cu un fortun de 1/2 toli la drenaj continu, daca va functiona permanent

 

ALECOAIR VINDE SI PE EMAG AICI

 

De foarte multe ori se gaseste in comert la un pret apropiat de 1100 de lei, la diferite comercianti, pret care chiar daca pare mare, cand e vorba de puterea lui de dezumidificare, devine una reala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *