Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Ttk 50 E de la Trotec pentru spatii de pa la 30mp

Ttk 50 E de la Trotec pentru spatii de pa la 30mp
4.2 ([din]) 5 vot[uri]

Daca v-ati modificat locuinta sa aveti spatii mai mari pentru camara sau dressing, iar acestea sunt pozitionate pe pereti exteriori, deseori puteti intampina problema condensului sau a mucegaiului. Orice ati cerca sa modificati nu veti putea gasi o solutie deoarece locul respectiv trebuie sa fie un loc fara umiditate.

Un aer uscat si pentru alimentele sau hainele dumneavoastra

Pentru astfel de situatii va recomand un dezumidificator de aer. Daca stiti suprafata incaperii respective si volumul aerului din acel spatiu, si constatati conform calculelor ca aveti o suprafata de aproximativ 30m2 si debitul de aer de 78m3, atunci va recomand cu caldura dezumidificatorul de aer Trotek TTK 50 E.

Atat de simplu de folosit

Aparatul realizat de germanii de la Trotek Group va ofera momente de liniste deoarece cu el beneficiati de dezumidificare automata. Aceasta este obtinuta cu ajutorul higrostatului. Dezumidificatorul Trotek TTK 50 E are higrostatul integrat si 3 trepte ale comutatorului rotativ. Este foarte simplu de utilizat deoarece cele tre trepte sunt: Normal, Max si OFF.

 

VEZI AICI PRETUL IMPORTATORULUI

 

Astfel, cand comutati pe „Normal” higrostatul retine valoarea pe care ati reglat-o pentru umiditate si cand valoarea setatat este depasita aparatul se activeaza automat si se opreste automat cand atinge valoarea setata. In acest regim, se poate spune ca se activeaza automat functia de „dezghetare automata”.

Cand optati pentru „Max” inseamna ca doriti regimul continuu de dezumidificare. In aceasta etapa aparatul functioneaza non-stop fara sa mai conteze nivelul umiditatii.

Cand doriti sa opriti mutati pe „OFF”.

Capacitatea de uscare pe care Trotek TTK 50E este data si de temperatura spatiului respectiv si de umiditatea relativa a aerului. Capacitate maxima de dezumidificare este de 16 l/zi ( 24 de ore), iar la 30 grade si 80% umiditate relativa capacitatea de dezumidificare este de 14 l/zi ( 24 de ore). Aparatul are debitul de aer de 100m3/h. Pentru a functiona optim este ideal ca in spatiile respective sa fie o umiditate de 55-60%.

Daca vorbim despre camara sau dressing, aici nu exista in general surse de caldura speciale, dar Trotek TTK 50 E are o capacitate mare de dezumidificare in spatii neincalzite.

Acest aparat are un compresor cu piston rotativ si un filtru de aer integrat care poate fi curatat. Faptul ca puteti igieniza filtrul prin care trec toate particulele de mizerie, sau parul de animale, va ajuta sa tineti aerul uscat, dar si curat.

Cand se umple rezervorul de apa aparatul se decupleaza automat prin protectia de preaplin. Capacitatea rezervorului de apa este de 3,5l.

Dotarea standard pentru dezumidificatoarul Trotek TTK 50 E este urmatoarea:

  • Higrostat integrat pentru monitorizarea permanenta a umiditatii reative a aparatului;
  • Lampa de avertizare cand rezervorul este plin;
  • Protectie de supraumplere cu decuplare automata;
  • Racord pentru scurgerea externa a condensului;
  • Filtrul de aer lavabil.

 

Ca sa constatati ca aparatul este in functiune puteti verifica daca lumina verde este aprinsa. Aceasta este indicatorul de functionare.

Aparatul mai are pe ecran un bec de culoare rosie care reprezinta lampa de control pentru rezervorul de condens si un bec de culoare galbena care reprezinta lampa de control pentru dezghetare. In timpul ciclului de dezghetare se aprinde becul galben si se opreste dezumidificarea pentru scurta durata.

Daca doriti sa nu mutati aparatul, ci sa fie folosit continuu in acelasi loc puteti sa racordati aparatul la o scurgere externa. Pentru acest proces folositi racordul furtun pe care Trotek TTK 50 E il detine.

Nivelul zgomotului pe care dezumidificatorul il atinge nu este mare. Ca si nivel de zgomot are 40dB la o distanta de 1m.

Dimensiunile dezumidificatorului Trotek TTK 50 E sunt (L x l x h): 220 x 310 x 540 iar greutatea sa este de 11 kg.

 

VEZI AICI MAI MULTE REVIEWURI DESPRE ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *