Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Ttk 31 e pentru spatii mici

Ttk 31 e pentru spatii mici
4.5 ([din]) 4 vot[uri]

Multi uscam rufele in balcon, iar daca balconul este inchis cu termopan sau cu acel, antic, cornier din fier, deseori ne confruntam cu modul dificil de a avea in final: rufe uscate si curate. Cand umiditatea este in exces, hainele ajung sa se usuce intr-un timp mult mai lung, iar deseori trebuie respalate deoarece mirosul se modifica, impregnandu-se un iz de mucegai.

Specialistii germani de la Trotek Group va ofera o tehnica inovatoare pentru solutionarea problemelor cu umiditatea. Ei au creat astfel de dezumidificatoare de aer pentru confortul casnic. Modele Trotek pot acoperi spatii diferite, in functie de model, prin capacitatea sa de colectare a apei.

Indiferent de temperatura aveti haine uscate si curate

Pentru aceste situatii neplacute va recomand dezumidificatorul de aer pentru uz casnic: Trotek TTK 31E. Pentru situatia neplacuta din balcon, acest aparat o sa va scape de toate problemele fiind un dezumidificator recomandat pentru incaperi de 12 m2-15 m2. In balcon temperaturile oscileaza in functie de temperaturile de afara. Este greu sa aveti o temperatura constanta intr-un astfel spatiu. De aceea, aparatul este ideal functionand la temperaturi intre 50C si 320C. Veti avea rufe uscate mult mai rapid datorita faptului ca puteti regla ventilatorul aparatului Trotek TTK 31E pe cele doua trepte disponibile. Cand veti avea temperatura mai ridicata si umiditatea aerului relativa, atunci capacitatea de uscare va fi mai mare. Vara, de exemplu, rufele vor fi uscate in doar cateva ore.

 

VEZI AICI MULTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

In afara de suprafata, in m2, a spatiului in care doriti sa amplasati aparatul, trebuie sa luati in calcul volumul aerului din spatiul respectiv, m3, deoarece este important in calculele pe care le faceti si pe care le urmariti in specificatiile tehnice ale acestor aparate. Trotek TTK 31E are debitul de aer de 120m3/h, iar capacitatea de dezumidificare este de 12l/zi (24h).

Un aer uscat si in balconul dumneavoastra

Acest aparat are compresor care functioneaza prin condensare. Are comanda electronica cu hidrostat si comanda automatica de dezghetare. Hidrostatul este reglabil (min 30% si max. 80%) prin sagetile de pe panoul de comanda. Puteti avea dezumidificare automata, intr-un regim permanent apasand tot pe cele doua sageti (in sus sau in jos) pana cand pe ecran apare “CO”.

Daca nu mutati aparatul, ci il utilizati doar in balcon, este eficient pentru dumneavoastra sa racordati aparatul la o scurgere externa prin racordul furtun pe care aparatul il are in dotare.

Trotek TTK 31E are capacitatea rezervorului de apa este de 1,6l.

Dotarea standard pentru dezumidificatoarele Trotek este urmatoarea:

  • Higrostat reglabil pentru monitorizarea permanenta a umiditatii reative a aparatului;
  • Cand valoarea setatat este depasita aparatul se activeaza automat si se opreste automat cand atinge valoarea setata;
  • Lampa de avertizare cand rezervorul este plin;
  • Protectie de supraumplere cu decuplare automata;
  • Racord pentru scurgerea externa a condensului;
  • Filtrul de aer lavabil.

Filtru este lavabil si filtreaza impuritatile: praf, par de animale, scame. Acest lucru va ofera avantajul de a avea haine uscate, dar si protejate de cantitatea mult mai mare a prafului care patrunde in balcon.

Silentios si practic

 

Dezumidificatorul atinge ca si nivel de zgomot 45dB la o distanta de 1m. Aparatul are picioruse din cauciuc si acest aspect amortizeaza zgomotul in micile vibratii. Astfel, zgomotul este mult mai redus fata de nivelul de zgomot pe care aparatul il are, in realitate.

Dezumidificatorul poate fi mutat cu usurinta deoarece are doua manere laterale.

Dimensiunile dezumidificatorului Trotek TTK 51 E sunt (L x l x h): 160 x 320 x 500 si greutatea sa este de 9 kg.

 

VEZI AICI PRETUL IMPORTATORULUI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *