Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotek TTK 70 E

Trotek TTK 70 E
2.6 ([din]) 24 vot[uri]

Moment decisiv pentru sanatate

Deseori ne confruntam cu situatia neplacuta de a locui in conditii de umiditate excesiva, ceea ce inseamna condens si mucegai.

Umiditatea aerului dintr-o incapere trebuie sa fie mereu de 55%-60%. Daca constatati ca aveti continuu valori de aproximativ 80%, atunci va trebui sa luati masuri deoarece riscati sa va apara mucegaiul. In astfel de momente va recomand achizitionarea unui dezumidificator de aer.

Calculati suprafata spatiului pe care doriti sa-l protejati de umiditate si daca va incadrati intr-o suprafat de aproximativ 45 m2, iar ca si volum al aerului aveti in jur de 110m3 atunci va pot recomanda dezumidificator de aer Trotec TTK 70 E. Acest aparat conceput de specialistii germani de la Trotec va ofera un spatiu uscat si curat. Daca stiti cele doua calcule despre care v-am mentionat si cunoasteti temperatura ambientala din acel spatiu va puteti calcula cantitatea de apa (cati litri) pe care doriti sa o extrageti intr-o zi din umiditatea existenta.

 

VEZI PRETUL PE CL MAI MARE SITE DIN ROMANIA

 

Dezumidificatorul TTK 70 E are o capacitate de dezumidificare la o temperatura de 300C si umiditatea relativa de 80%/zi de 18,6l, iar la temperaturi mai joase ajunge la 20l/zi (24h). Debitul de aer este de 135m3/h. Aparatul functioneaza si la temperaturi de 50C, pana la 320C. Capacitatea rezervorului de apa este de 2,3l.

Simplu si usor de folosit

Acest aparat are compresor si functioneaza prin condensare. Trotec TTK 70 E are higrostatul reglabil incorporate, cu 7 trepte. Datorita higrostatului puteti avea dezumidificare automata, intr-un mod permanent sau in functie de valorile pe care le alegeti prin cele 7 trepte. Dezumidificatorul se declanseaza automat in momentul alegerii unei valoari a umiditatii cand aceasta valoare este depasita si se opreste cand este atinsa valoarea setata.

Dotarea standard oferita de Trotec pentru modelul TTK 70 E este urmatoarea:

  • sistem automat de dejivrare cu recircularea aerului;
  • lampa de avertizare la umplerea rezervorului de apa;
  • protectie la preaplin cu decuplare automata;
  • racord pentru scurgerea externa a condensului;
  • fitru de aer lavabil folosit pentru curatarea suplimentara a aerului, prin separarea prafului si a parului de animale.

 

Dezumidificatorul funtioneaza o lunga perioada de timp, iar nivelul de zgomot pe care il atinge este un factor important. Trotec TTK 70E are un nivel de zgomot de 45dB la o distanta de 1m. Aparatul este prevazut cu maner, astfel poate fi mutat in ce incapere doriti.

Dimensiunile dezumidificatorului Trotec TTK 70 E sunt (L x l x h): 220 x 365 x 490, iar greutatea este de 14 kg.

 

OPINII SI PARERI GASITI SI ACI

 

 

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *