Dezumidificatoare casnice

te scap de mucegai

Trotec TTP 5E modelul mid range din gama peltier

Trotec TTP 5E modelul mid range din gama peltier
4.5 ([din]) 2 vot[uri]

Daca doresti sa scapi de umezeala dintr-o si nu poti scapa de cauza, una din modelaitatile pe care le ai este folosirea unui dezumidificator electric. Daca ai o incepere mare, atunci neaparat trebuie un dezumidificator cu compresor, insa daca ai o incapere foarte mica, atunci si un dezumidificator Peltier poate fi indeajuns.
Cele pe principiul Peltier sunt mici, au o capacitate de dezumidificare mica, insa consuma foarte putin, si sunt mult mai silentiosi.
TTP 5E de la Trotec este un astfel de dezumidificator care este modelul din mijloc al acestui producator, fiind intre TTP 1 E si TTP 10 E.

 

 

CEL MAI SIGUR LOC DE UNDE SA COMANZI

 

Principalele caracteristic al dezumidificatorului Trotec TTP 5E:

– una din cele mai importante aspecte la un dezumidificator este capacitatea maxima de dezumidificare. La Trotec TTP 5E vorbim de un maxim de 300 de ml de apa in 24 de ore, asta la valorile prestabilite de temperatura si umiditate relativa.
– chiar daca aceasta valoare pare mica, e mai mare decat la modelele de 1 E si 2 E, si totusi consumul energeti a ramas destul de mic, de 23 W. La un consum de acest gen nici nu putem visa la un model cu compresor.
– chiar daca avem umiditate ridicata in camera, dearece capacitatea recipientului este de 700 ml, in cel mai ideal caz, trebuie sa-l golim supa mai bine de 2 zile, insa deoarece nu eveti o umiditate de 80% in incapere unde va fi folosit, probabil se va goli la 3-4 zile.
– aceste valori il fac sa fie mult mai eficient decat asa zisele dezumidificatoare cu pastila, insa sta departe de  dezumidificatoarele cu compresor
– deoarece este foarte mic, cu marimi de doar 26X16X10 cm, ii putem gasi cu usurintaloc in baie, camera mica, sau garderoba, caci oricum este recomandat doar pentru incaperi cu un volum de 15 metri cubi, sau incaperi cu o suprafata de 6 mp.
– domeniul de temperatura in care functioneaza Trotek TTP 5E este insa mult mai mare fata de modelele 1 si 2, caci temperatura minima este de 10°C, iar cea maxima de 50°C
– si acest model este foarte simplu, caci dupa pornire va funtiona pana cand recipientul se umple, sau este oprit manual. Nu are temperitzator, higrostat incorporat si alte minunatii.

 

VEZI AICI CEL MAI BUN PRET PENTRU ACEST MODEL

 

Una sin cele mai importante aspecte ale dezumidificatoarelor cu Peltier este faptul ca sunt mici, sunt silentioase si consuma putin. Insa capacitatea de dezumidificare este mica! Eventual puteti sa vedeti si modelul 10E, care are deja valori mult mai bune de dezumidificare fata de modelul prezentat, si are si filtru de aer, insa este si mai scump!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *